Koulutuskalenteri

Menestyksen kulmakivet. Tiimin ilmapiiri, henkilöstön hyvinvointi ja kassavirta - Workshop

Koulutuksen sisältö

Oman organisaation tai tiimin ilmapiirin kartoitus ja analysointi – Mikä on meidän tiimin ilmapiirin tila. Mitkä asiat vaikuttavat ilmapiiriin? Asenne, motivaatio, itseluottamus jne. Olemme kartoittaneet 22 eri aluetta, jotka vaikuttavat suoraan tiimin tai organisaation ilmapiiriin. Kun huolehdimme kokonaisuudesta ja yksittäisistä osa-alueista voi tiimi kukoistaa sekä yritys menestyä myös taloudellisesti pitkäjänteisesti. Pehmeät arvot tuovat kovan rahan! Erityisesti poikkeustilan jälkeen tarvitsemme yrityksissä kahta asiaa! Kassavirtaa ja henkilöstön hyvinvointia!

Ilmapiirin luominen ja vastuut työyhteisössä – Luottamus syntyy tuntemisesta. Työyhteisön ilmapiiriä ja luottamusta kehittävät työkalut sekä vastuunottaminen työyhteisössä.

Työyhteisön kehitys ja erityyppiset työtehtävät – Työkaluja työyhteisön ilmapiirin ja tavoitteiden selkeyttämiseen sekä työtehtävien priorisoinnin mallittaminen.

Aika
7.9. klo 11-17

Paikka
Centria tutkimus ja kehitys, Talonpojankatu 2, Kokkola

Hinta

149€ /hlö (+ alv 24%).

Kouluttaja
Mentaalivalmentaja Jouko Mikkola, Suomen Mentaalivalmennus Oy
http://suomenmentaalivalmennus.fi/
http://joukomikkola.fi/


Ilmoittautuminen
alla olevan linkin kautta. Minimi osallistujamäärä on 6 henkilöä.

Lisätiedot
kouluttaja Jouko Mikkola, jouko@joukomikkola.fi, p. 0400 449 979
koulutuspäällikkö Kirsi Vuotila, kirsi.vuotila@centria.fi, p. 040 632 4341
koulutussihteeri Riikka Store, riikka.store@centria.fi, p. 044 725 0402

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan aikana 24.8. asti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme kurssin hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.


Organisaatio Centria
Koulutus alkaa 7.9.2020
Koulutus päättyy 7.9.2020
Hakuaika päättyy 24.8.2020
Hinta 149€ /hlö (+alv 24%)
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.