Koulutuskalenteri

Ostokäyttäytymisen muutos ja ennakointi poikkeusoloissa

Koulutuksen sisältö

Sisältö
- Ostokäyttäytymisen psykologiset tekijät
- Kevään 2020 poikkeustilan aiheuttamat muutokset trendiennusteissa ja ostokäyttäytymisessä, hiljaiset signaalit ja niiden tulkinta
- Uuden tiedon soveltaminen yritystoiminnassa

Kaupan alaa ja yhteiskuntaa koettelee harvinainen kriisi. Poikkeukselliset olosuhteet muuttavat ihmisten arkea, ja muuttunut arki heijastaa muutokset ajatteluun ja arvomaailmaan. Muodostuu hitaita kysymyksiä: Kuka minä olen? Mitä tarvitsen ollakseni tyytyväinen? Mitkä asiat tekevät minut onnelliseksi? Kun poikkeustila lopulta päättyy, ihmiset jatkavat elämäänsä uusien vastauksien kera.

Aika
ti 8.9. klo 9-11

Paikka
Centria tutkimus ja kehitys, Talonpojankatu 2, Kokkola.
Mahdollisuus osallistua koulutukseen myös etänä Zoom webinarin kautta. Tarvitset tällöin tietokoneen, internet-yhteyden ja kuulokemikrofonin.
Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä kumpaan osallistut.

Hinta
89€ /hlö (+alv 24%)

Kouluttaja
Visualisti Virve Arvola, Skissi
Visualisti Virve Arvolan vahvan osaamisen taustalla on monipuolinen asiakaskunta, joka ulottuu pikkuputiikeista isoihin teollisuusyrityksiin. Visuaalinen viestintä on enemmän kuin markkinointia – se on taiteenlaji, jota hän elää ja hengittää, kaiken aikaa ja kaikkialla. Visualisti-yrittäjänä Arvola ei pelkää haastaa mainonnan rajoja tai mennä niistä reilusti yli. Pitkä kokemus kaupan alalla antaa pohjaa ennakoida muutoksia vahvalla intuitiolla.

Ilmoittautuminen
alla olevan linkin kautta

Lisätiedot
koulutuspäällikkö Kirsi Vuotila, p. 040 6324 341, kirsi.vuotila@centria.fi
koulutussihteeri Riikka Store, p. 044 7250 402, riikka.store@centria.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 30.8. asti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Suosittelemme sinulle myös tätä koulutusta: Tulevaisuuden kivijalkamyymälä


Organisaatio Centria
Koulutus alkaa 8.9.2020
Koulutus päättyy 8.9.2020
Hakuaika päättyy 30.8.2020
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.