Koulutuskalenteri

Tehoa toimistoon Leanin avulla Yka

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa hyödynnetään mm. ajanhallinnan ja Leanin menetelmiä oman työn johtamisessa. Perinteisesti Lean-menetelmiä on hyödynnetty tuotannollisessa toiminnassa, tällä kurssilla opit miten nämä samaiset työkalut ja menetelmät ovat käytettävissä toimistossa ja asiantuntijatyössä. Koulutuksen avulla voit ottaa näitä menetelmiä käyttöösi ja tehostaa omaa työskentelyäsi.

Sisältö
- Mitä on Lean?
- Lean-perusteet
- Lean asiantuntijatyössä/toimistossa
- Oman työn nykytila, prosessikuvaus ja kehittämistavoitteet
- Toiminnan tehostamisen työkaluja toimistossa; esteiden poistaminen, standardointi, päivittäinen johtaminen ja visualisointi
- Jatkuva parantaminen ja oman työn tehostaminen

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu asiantuntija- tai toimistotyötä tekeville henkilöille, jotka haluavat tehostaa omaa työtään ja hyödyntää Lean-menetelmiä oman työn tekemisessä sekä kaikille oman työn johtamisesta kiinnostuneille.

Asiakaspalautteita aiemmasta Tehoa toimistoon Leanin avulla -koulutuksesta:
"Se herätti ajattelemaan omaa työtä ja järjestystä monella tapaa. Se myös antoi hyviä vinkkejä omaan webinaarin pitoon. Todella hyvä ja hyödyllinen koulutus. Voin suositella kaikille!"
"Asioiden, tehtävien kirjoittaminen, erilainen havainnollinen esilletuonti auttaa jäsentelyä myös pääkopassa. Rohkaisi kyseenalaistamaan ehkä vuosien kuluessa pinttyneitä toimintatapoja tai uusia turhia päällekkäisyyksiä. "

Aika
ke 25.11. klo 13-16
ke 9.12. klo 13-16

Hinta
175 € /hlö (+alv 24%). Hinta sisältää koulutuksen, jaettavan materiaalin ja todistuksen.

Paikka
Centria-ammattikorkeakoulu, Vierimaantie 7, Ylivieska

Kouluttaja
Pauliina Mattila (ins.AMK), Centria-ammattikorkeakoulu
puh. 044 449 2631, pauliina.mattila@centria.fi

Pauliina Mattila toimii Centria-ammattikorkeakoulussa Centria tutkimus ja kehityksen kehitysinsinöörinä. Hänen osaamisalueenaan on tuotannon kehitys ja hyvinvointi. Pauliinalla on Lean Leader ja Lean Six Sigma- yellow belt -koulutukset. Lean osaamista hän on hyödyntänyt niin tuotanto- kuin asiantuntijatyön yritys- ja koulutusprojekteissa.


Ilmoittautuminen
16.11. mennessä alla olevan linkin kautta tai:
koulutussihteeri Tiia Kauppinen tiia.kauppinen@centria.fi, 044 449 2720 
koulutuspäällikkö Paula Oja, paula.oja@centria.fi, 044 449 2721

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua maksutta 16.11. mennessä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

 


Organisaatio Centria
Koulutus alkaa 25.11.2020
Koulutus päättyy 9.12.2020
Hakuaika päättyy 16.11.2020
Hinta 175 € /hlö (+ alv 24%)
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.