Koulutuskalenteri

Vuorovaikutuksen kehittäminen etätilanteissa (verkkokoulutus)

Koulutuksen sisältö

- Minkälainen on hyvä kokemus vuorovaikutuksesta asiakkaan tai työkaverin kanssa?
- Millainen on uuden asiakkaan ja olemassa olevan asiakkaan kokemus vuorovaikutuksesta kanssasi?
- Miten toimit vuorovaikutustilanteissa verkkoyhteyden välityksellä?

Koulutuksessa pääset harjoittelemaan käytännön harjoituksissa vuorovaikutustilannetta ja oppimaan kokemuksen ja keskustelun kautta. Työskentelyssä tehdään osallistavia simulaatioharjoitteita verkon välityksellä. Tuloksena saat eväitä asiakaskokemuksen kehittämiseen ja työkaluja vuorovaikutustilanteiden kehittämiseen jatkossa omien tarpeidesi mukaan.

Case simulaatioissa osallistujat harjoittelevat työhön liittyviä kohtaamisen tilanteita tai esimerkiksi työhaastattelutilannetta käytännössä. Työpajassa käydään läpi kaksi eri case tilannetta simulaationa ja käydään oppimiskeskustelua niiden pohjalta.

Aikataulu
22.9. klo 13-16

Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, johon tarvitset tietokoneen, internet-yhteyden, kuulokkeet ja mikrofonin.

Hinta

90€/hlö (+alv 24%)

Kouluttaja
Johanna Hautamäki (TaM, AmO), Centria-ammattikorkeakoulu.
Hautamäki toimii Centria-ammattikorkeakoululla projektipäällikkönä ja palvelumuotoilijana ja on toteuttanut etävuorovaikutuksen kehittämiseen liittyviä toimeksiantoja yrityksissä. Johanna toimii asiantuntijana koulutuspalveluissa, maksullisessa palvelutoiminnassa, opetuksessa sekä eri hankkeissa, myös kansainvälisesti. Hän on ollut alusta asti rakentamassa ja kehittämässä Centrian palvelusimulaatioympäristö SILMU-labran toimintaa. Johanna tuo taitavasti uusia näkökulmia ihmisten välisiin kohtaamisiin ja vuorovaikutustilanteisiin.


Ilmoittautuminen
alla olevan linkin kautta

Lisätiedot
kouluttaja Johanna Hautamäki, p. 040 6316 754, johanna.hautamaki@centria.fi
koulutuspäällikkö Kirsi Vuotila, p. 040 6324 341, kirsi.vuotila@centria.fi
koulutussihteeri Riikka Store, p. 044 7250 402, riikka.store@centria.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan aikana 15.9.2020 asti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme kurssin hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.


Organisaatio Centria
Koulutus alkaa 22.9.2020
Koulutus päättyy 22.9.2020
Hakuaika päättyy 15.9.2020
Hinta 90€ (+alv 24%)
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.