Koulutuskalenteri

Tehoa toimistoon Leanin avulla

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa hyödynnetään mm. ajanhallinnan ja Leanin menetelmiä oman työn johtamisessa. Perinteisesti Lean-menetelmiä on hyödynnetty tuotannollisessa toiminnassa, tällä kurssilla opit miten nämä samaiset työkalut ja menetelmät ovat käytettävissä toimistossa ja asiantuntijatyössä. Koulutuksen avulla voit ottaa näitä menetelmiä käyttöösi ja tehostaa omaa työskentelyäsi. Koulutuksen toteutustapana on luennot, käytännönläheiset harjoitukset ja simulaatiot.

Sisältö
- Mitä on lean?
- Lean-perusteet
- Lean asiantuntijatyössä/toimistossa
- Oman työn nykytila, prosessikuvaus ja kehittämistavoitteet
- Toiminnan tehostamisen työkaluja toimistossa; esteiden poistaminen, standardointi, päivittäinen johtaminen ja visualisointi
- Jatkuva parantaminen ja oman työn tehostaminen

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu asiantuntija- tai toimistotyötä tekeville henkilöille, jotka haluavat tehostaa omaa työtään ja hyödyntää Lean-menetelmiä oman työn tekemisessä sekä kaikille oman työn johtamisesta kiinnostuneille.

Aika
to 16.4.  klo 12-16
to 23.4.  klo 12-16

Koulutuspaikka
Centria tutkimus ja kehitys, Vierimaantie 7, Ylivieska

Hinta
175 € /hlö (+alv 24%). Hinta sisältää koulutuksen, jaettavan materiaalin, iltapäiväkahvit ja todistuksen.

Kouluttaja
Hanna Parikka (ins.AMK), Centria-ammattikorkeakoulu
puh. 044 4492 636, hanna.parikka@centria.fi

Parikka toimii Centria-ammattikorkeakoulussa Centria tutkimus ja kehityksen TKI-asiantuntijana ja projektipäällikkönä. Hänen osaamisalueenaan on Lean-menetelmät, prosessien kehittäminen, tuotekehitys ja testauspalvelut. Hänellä on Lean Leader ja Lean Six Sigma Black Belt -koulutukset. Lean-osaamista hän on hyödyntänyt niin tuotanto- kuin asiantuntijatyön yritys- ja koulutusprojekteissa.

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta tai:
Paula Oja 044 4492 721, paula.oja@centria.fi
Anja Nikkarikoski 044 4492 720, anja.nikkarikoski@centria.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua maksutta 6.4. mennessä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.


Organisaatio Centria
Koulutus alkaa 16.4.2020
Koulutus päättyy 23.4.2020
Hakuaika päättyy 6.4.2020
Hinta 175 € /hlö (+ alv 24%)
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.