Koulutuskalenteri

Uusiutuvan energian kuntakatselmus -Webinaari

Koulutuksen sisältö

Uusiutuvan energian kuntakatselmus kartoittaa uusiutuvan energian lisäämismahdollisuudet ja on apuna tulevaisuuden toimenpiteiden suunnittelussa. Kuntakatselmus sisältää energiakäytön nykytilan ja energiataseen, sekä uusiutuvan energian potentiaalin selvittämisen alue- tai kuntatasolla.  Uusiutuvan energian kuntakatselmuksella edistetään energia- ja ilmastosopimusvelvoitteiden toteuttamista.

Kuntakatselmuksessa voidaan mm. tarkastella:
- Energian varastointimahdollisuuksia
- Biokaasun alueellista potentiaalia
- Teollisuuden hukkalämmön hyötykäyttöä
- Tuuli- ja aurinkoenergian mahdollisuuksia.

Kohderyhmä
Kunnat ja alueelliset yhdistykset (esimerkiksi kyläyhdistykset) ja niiden tekniset toimihenkilöt tai kiinteistöistä / energian käytöstä vastaavat henkilöt.

Aika
ke 11.3. klo 13-15.
Webinaari toteutetaan Skype for business -yhteydellä, johon tarvitset tietokoneen, internet-yhteyden ja kuulokkeet sekä mielellään mikrofonin.

Hinta
Koulutus on maksuton.

Kouluttaja
Centrian energiatehokkuuden asiantuntija Simo Mäenpää. TKI-asiantuntija Simo Mäenpään voi löytää Kokkolan tai Ylivieskan toimipisteestä. Simo on tuotantotalouden sekä sähkö- ja automaatiotekniikan, insinööri (AMK) ja hänellä on pätevyydet tehdä energiakatseluksia sekä Uusiutuvan energian kuntakatselmointeja. Erityisenä mielenkiintona hänellä on soveltaa Lean-ajattelua energia-asioihin.   


Lisätiedot
Simo Mäenpää, p. 040 6482 160, simo.maenpaa@centria.fi

Ilmoittautuminen
Alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy 2.3.

Tutustu myös Centrian Energiatehokkuuspalveluihin

 

 


Organisaatio Centria
Koulutus alkaa 11.3.2020
Koulutus päättyy 11.3.2020
Hakuaika päättyy 2.3.2020
Hinta maksuton
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.