Koulutuskalenteri

Älykäs tiedonhallinta -rekrytoiva koulutusohjelma

Koulutuksen sisältö

Älykäs tiedonhallinta -rekrytoiva koulutusohjelma

Kouluttaudu ja työllisty Kosilan, M-Filesin tai Esrin palvelukseen
• Tiedonhallinnan asiantuntijaksi tai
• Sovelluskehittäjäksi

Opiskelu tapahtuu monimuoto-opiskeluna, jossa yhdistyvät intensiivijaksot Kokkolassa ja verkko-opinnot etänä. Lähiopetusta Centria-ammattikorkeakoululla Kokkolassa on viikot 36, 37, 43, 44, 49 ja 50. Työssäoppimista tulevassa työpaikassasi on viikot 48 ja 51-4. Muun ajan opiskelet verkon välityksellä kotoa koulutuksenjärjestäjän kannettavilla tietokoneilla.

Koulutuksen loppuvaiheessa opiskelijat siirtyvät yrityksen tiloihin. Tuleva työpisteesi voi sijaita Kokkolassa, Tampereella tai Helsingissä.

Aikataulu
2.9.2019–27.1.2020

Kohderyhmä
Soveltuvan tutkinnon omaavia / työelämän kokeneita henkilöitä, joilla on intohimo päästä mukaan tulevaisuuden tiedonhallinnan aallonharjalle. Toivomme sinulta esimerkiksi teknisen (IT, tietojenkäsittely tai muu soveltuva ala) tai kauppatieteellisen alan korkeakoulututkintoa ja olet valmis uusiin haasteisiin kasvavassa ohjelmistotalossa.
Tärkeää on hyvä asenne työntekoon ja kiinnostus asiakkaan haasteiden ratkaisemiseen. Sinulle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma tulevien työtehtävien ja aiemman osaamisesi pohjalta. Koulutukseen valitaan 15 henkilöä.

Opintojen rakenne
Opinnot etenevät kolmivaiheisesti perustuen opiskelijan henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan. Koulutuksessa syvennytään tiedonhallinnan asiantuntijaksi tai sovelluskehittäjäksi, ja opiskelija valitsee suuntautumisensa opinnoissa mielenkiintonsa ja tulevien työtehtävien mukaisesti. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yritykseen.Infotilaisuus koulutuksesta

5.8.2019 klo 13.00 Centria-ammattikorkeakoulu, Talonpojankatu 2, Kokkola. Infotilaisuus streamataan, linkki osoitteessa www.kosila-akatemia.fi

Hakeminen
Toimimalla alla kuvatun hakuprosessin mukaisesti varmistat, että olet mukana rekrytointiprosessissa. Haku päättyy 7.8.2019.

1. Täytä hakemus koulutukseen TE-toimiston sivulla www.te-palvelut.fi (koulutusnumero 686823)
2. Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV Kosilalle sivulla www.kosila-akatemia.fi olevalla lomakkeella. Valitse joko sovelluskehittäjän tai asiantuntijan lomake sen mukaan kumpi suuntautuminen sinua kiinnostaa enemmän.
3. Tee videohakemus täällä.

Lisätiedot
Työtehtäviin liittyen
Kosila, Juha Erkkilä, juha.erkkila@kosila.fi
www.kosila-akatemia.fi

Koulutukseen liittyen
Centria tutkimus ja kehitys, Kirsi Vuotila, kirsi.vuotila@centria.fi


Kommentteja ja kokemuksia aiemmasta koulutusohjelmasta työllistyneiltä:

"Kosila-Akatemian malli tarjosi mielestäni huikean tilaisuuden, täsmäkoulutuksen uuden työnantajan palvelukseen. Unohtamatta mielekästä tapaa tutustua samalla tuleviin työkavereihin."

"Koulutusmalli vastaa mielestäni erinomaisesti sekä opiskelijan, että yrityksen tarpeisiin. Kumpikin osapuoli on voittaja: opiskelija saa varman työpaikan, ja yritys puolestaan saa osaavaa työvoimaa. Koen, että sain paljon uutta tietoa koulutuksen aikana!" 

"Opiskelijan näkökulmasta sain tutustua useisiin sellaisiin työkaluihin ja toimintamalleihin, jotka auttavat projektivetoisessa työssä."

"Koulutus antoi hyvät lähtökohdat uudelle työlle"RekryKoulutus on työvoimakoulutusta ja RekryKoulutuksen ajalta maksetaan työttömyyskorvausta jos tähän vaadittavat edellytykset täyttyvät. Työsuhde alkaa hyväksytysti suoritetun koulutuksen jälkeen.
Koulutuksen rahoittajana on Pohjanmaan ELY -keskus ja se toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston kanssa.

 


Organisaatio Centria
Koulutus alkaa 2.9.2019
Koulutus päättyy 27.1.2020
Hakuaika päättyy 7.8.2019
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.