Koulutuskalenteri

Menesty messuilla -webinaari. Vinkkejä näytteilleasettajan messumenestykseen

Koulutuksen sisältö

Kiinnostavatko messut markkinointiviestinnän keinona, mutta mietit, miten yrityksesi saisi tarpeeksi hyötyä messuista? Centria tutkimus ja kehitys järjestää webinaarin, jossa saat vinkkejä messujen onnistumiseen. 

Verkkokoulutuksessa käydään läpi näytteilleasettajan messumenestykseen vaikuttavat tekijät ennen messuja, messujen aikana sekä messujen jälkeen. Koulutuksen tavoitteena on tehdä yrityksen esittely messuilla mahdollisimman tehokkaaksi.

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu pääosin näytteilleasettajille, jotka suunnittelevat osallistumista kotimaisille tai ulkomaisille messuille. Koulutus sopii myös henkilöille, jotka vastaavat yritysesittelyjen järjestelyistä tai messumarkkinoinnin ja -viestinnän suunnittelusta.

Sisältö

- Messut markkinointiviestinnän keinona
- Selkeiden messutavoitteiden asettaminen ja onnistumisen mittaaminen
- Asiakkaiden kohtaamisten hallinta
- Erottuvan messuosaston suunnittelu ja rakentaminen
- Jälkihoito ja arviointi

Aika
ti 10.9.2019  klo 13–15

Laitteet
Webinaari toteutetaan Skype for business -yhteydellä, johon tarvitset tietokoneen, internet-yhteyden ja kuulokkeet sekä mielellään mikrofonin.

Hinta
60 € /hlö (+ alv 24%). Hinta sisältää osallistumismaksun ja jaettavan materiaalin.

Kouluttaja / lisätiedot
Virve Antinoja  virve.antinoja@centria.fi  puh. 044 4492 725.
Antinoja (FM) toimii Centria-ammattikorkeakoulussa viestinnän opettajana, kehittää uusia projekteja ja työskentelee Centrian messupalveluissa. Centrian messupalveluilla on pitkä kokemus messuosastojen järjestämisestä esim. Hannoverin teollisuusmessuilla Saksassa, Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa, Alihankinta-messuilla Tampereella sekä Elmia-alihankintamessuilla Ruotsissa.


Ilmoittautuminen

Anja Nikkarikoski 044 4492 720, anja.nikkarikoski@centria.fi
Paula Oja 044 4492 721, paula.oja@centria.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään viikkoa ennen webinaarin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamatta jättämisestä veloitamme koko maksun. Esteen sattuessa ilmoittautumisen voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Webinaarin toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.


Organisaatio Centria
Koulutus alkaa 10.9.2019
Koulutus päättyy 10.9.2019
Hakuaika päättyy 8.9.2019
Hinta 60 € /hlö (+ alv 24%)
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.