Koulutuskalenteri

Opintopolku sosiaaliala Kokkola 2019

Koulutuksen sisältö

Avoimen AMK:n opinnot ovat avoinna kaikille iästä ja koulutustaustasta riippu­matta. Polkuopinnot ovat valmiiksi suunniteltuja laajempia opintokokonaisuuksia, jotka muodostuvat ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvista opintojaksoista. Kaikki avoimessa AMK:ssa suoritetut opinnot luetaan myöhemmin hyväksi, jos opiske­lija jatkaa tutkinto-opiskelijana. 

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelija ei ole oikeutettu opintososiaalisiin etuuksiin (esim. opintotuki, ateriatuki, VR:n ja matkahuollon alennukset jne.). Mikäli olet TE-toimiston asiakas, varmista oikeutesi opiskeluun TE-toimistosta ennen kuin ilmoittaudut avoimen amk:n opintoihin. 

Centrian sivuilta löydät lisää tietoa opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa.

 

Sosiaalialan opintopolku

Ammattikorkeakouluopiskelijana sosiaalialalla 3 op
Minä korkeakouluopiskelijana 2 op
Työelämässä toimiminen 1 op
Viestintä 3 op
Informaatiolukutaito 2 op
Tietotekniikan perusteet 3 op
Sosiaalialan tietoperusta 5 op
Sosiaalialan etiikka 5 op
Ihmisen kasvu ja kehitys 5 op
Kasvatustyö 5 op
Sosiaalialan toiminnallisten ryhmien ohjaaminen 5 op
Sosiaaliturva ja palvelujärjestelmä 8 op
Vapaasti valittavat opinnot 5 op
Opinnäytetyö 1 op
Asiakastyön harjoittelu 7 op

 

Polkuopiskelijoita valitaan soveltuvuuskokeen tuloksen ja ensisijaisuusjärjestyksen mukaan max. 5 opiskelijaa. Hakeutuminen polkuopiskelijaksi tapahtuu sähköisellä lomakkeella (13.5. alkaen kuvauksen alta löytyy linkki Hae koulutukseen). 

Hakijan tulee hankkia itselleen omakustanteisesti psykologin suorittama soveltuvuuskoe. Opiskelijat valitaan soveltuvuuskokeen tuloksen perusteella. Hakija voi ottaa yhteyttä  ja sopia soveltuvuuskokeesta:
Teija Silvola,
KM, Psykologi, PCC-coach
Dexter Oy
Hämeenkatu 27 A 3
33200 Tampere
+358 400 270 504
teija.silvola@dexter.fi
www.dexter.fi

tai:
Konstituutti
Pormestarinkatu 26, 67100 Kokkola
Puh.: 040 5559836

Hakija itse maksaa kaikki soveltuvuuskokeen kustannukset.

Valinnan tulokset ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse 16.8. mennessä. Opiskelu tapahtuu 26.8.2019 aloittavassa päivätoteutusryhmässä ja polkuopiskelija suorittaa 1. lukuvuoden aikana kaikki samat opinnot (60 opintopistettä) kuin ryhmän varsinaiset opiskelijat. Kun opiskelija on suorittanut polkuopintoina 45 opintopistettä, hän voi hakea avoimen ammattikorkeakoulun erillishaun kautta tutkinto-opiskelijaksi. Haku tapahtuu opintopolku.fi-palvelussa.


Yhteystiedot

Lehtori, opinto-ohjaaja Merja Seppälä, merja.seppala@centria.fi, puh. 044 7250 562

Huomioithan, että heinäkuussa koulu on suljettu. Lähetäthän tiedustelusi sähköpostilla. Yhteyshenkilö vastaa postiisi kesälomansa jälkeen.

Organisaatio Centria
Koulutus alkaa 26.8.2019
Hakuaika päättyy 11.8.2019
Hinta 200,00 €
Laajuus 45 op
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.