Koulutuskalenteri

Kauppa- ja yrittäjyys -opinnot: Tunnusluvut ja johtaminen, non-stop verkko-opinnot

Koulutuksen sisältö

K-kauppiasliitto on tarjonnut jo vuodesta 2008 ammattikorkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden opiskella kaupan toimialaa. Nykyinen opintokokonaisuus, Kauppa ja yrittäjyys, avattiin opiskelijoille vuonna 2014. Opintojen keskeinen asia on yrittäjyys ja sitä tarkastellaan ensisijaisesti kaupan osastotasolla. Opinnot koskevat kaikkia K-ryhmän toimialoja.

Centria tarjoaa Kauppa ja yrittäjyys –kokonaisuuden nyt myös avoimen amk:n opintoina. Ikä- tai taustakoulutusvaatimuksia ei koulutukseen ole, mutta suosittelemme, että osallistujalla olisi ammattikorkeakoulun tradenomitutkinnon perusopintoja vastaavat tiedot ja taidot. Osaaminen on voinut karttua koulutuksen tai työelämän kautta. Koulutus toteutetaan verkon välityksellä Moodle-oppimisympäristössä, joten koulutukseen voi osallistua mistä tahansa. Non stop –periaatteella toteutetut opinnot mahdollistavat aloituksen oman aikataulun mukaan. Yhden opintojakson suositeltu opiskeluaika on 1-2 kuukautta.

HUOM! Ilmoittautumisia ei käsitellä kesäloman aikana (heinäkuu).

Opinnot koostuvat kolmesta kokonaisuudesta:
1 Kaupan toimintaympäristö ja kilpailukeinot
2 Osaston henkilöstön ja myynnin johtaminen
3 Tunnusluvut ja johtaminen

Osallistuja voi halutessaan ilmoittautua vain yhdelle tai kahdella opintojaksolle tai opiskella koko kokonaisuuden. Jokaisen opintojakson suorittamisesta saa todistuksen. Koko kolmen opintojakson kokonaisuuden suorittanut voi anoa 200 € stipendiä K-kauppiasliitolta.

Osio 3 käsittelee kaupan tunnuslukuja ja johtamista. Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- osaa suunnitella kaupan eri tavara-alojen myynnin ja tuoton
- hallitsee henkilöstön tehokkaan mitoituksen sekä budjetoinnin
- osaa arvioida kaupan tehokkuutta ja tuloksellisuutta
- osaa suunnitella esitystilanteen
- ymmärtää kauppiaan roolin yrittäjänä, työnantajana ja kaupan johtajana

Ilmoittautuminen osioon 3, Tunnusluvat ja johtaminen, alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen on sitova. Opintomaksu laskutetaan ilmoittautumisen perusteella. Opinnot pääsee aloittamaan n. yhden viikon sisällä ilmoittautumisesta.

HUOM! Centrian tutkinto-opiskelijat ja polkuopiskelijat ilmoittautuvat Kauppa- ja yrittäjyysopintoihin SoleOpsin kautta.


Yhteystiedot

Lisätietoja:
Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ja ilmoittautuminen opintoihin: koulutuskoordinaattori Nina Lång, nina.lang@centria.fi
Kauppa- ja yrittäjyys opinnot, opintojen sisältö ja aikataulut: lehtori Ann-Christine Johnsson, ann-christine.johnsson@centria.fi

HUOM! Ilmoittautumisia ei käsitellä kesäloma-aikana 20.6.-12.8.2018

Organisaatio Centria
Koulutus alkaa Ajankohdasta riippumaton
Hakuaika päättyy Jatkuva haku
Hinta 50,00 €
Laajuus 5 op
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.