Koulutuskalenteri

Hierojan ammattitutkinto

Koulutuksen tavoite Tutkinto tuottaa terveydenhuollon nimikesuojatun koulutetun hierojan kelpoisuuden. Koulutettu hieroja merkitään terveydenhuollon ammattihenkilöistä pidettävään Valviran rekisteriin. Hierojana teet työtä itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa erilaisissa sosiaali- ja terveysalan, liikunnan ja hyvinvointialan yhteisöissä. Hierojat työskentelevät vaihtelevissa työympäristöissä, esimerkiksi hoiva- ja hoitolaitoksissa, palvelutaloissa, kylpylöissä, liikuntakeskuksissa, asiakkaiden työpaikoilla ja kodeissa.
Koulutuksen kohderyhmä Koulutus on suunnattu hierojan ammatista kiinnostuneille aikuisille. Opinnot on mahdollista suorittaa myös työn ohella.
Koulutuksen sisältö Pakolliset tutkinnon osat: - Hierojana toimiminen - Hieronta hoitotapahtumana - Hieroja yrittäjänä Valinnaiset tutkinnon osat, vaihtoehtoisesti seuraavista tutkinnoista (tutkinnon suorittajan on valittava yksi tutkinnon osa): - Tutkinnon osa hierojan erikoisammattitutkinnosta - Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta - Tutkinnon osa liikunnanohjauksen perustutkinnosta - Tutkinnon osa liikunnan ammattitutkinnosta Tutkinnon perusteet http://bit.ly/2c9HXXR
Koulutuksen toteutus Näyttötutkintoon valmistavat koulutukset on mahdollista suorittaa myös työn ohessa monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähiopetusta, työssä oppimista sekä etä- ja itsenäistä opiskelua. Lähiopiskelu toteutetaan päivisin, mutta joidenkin tutkintojen osalta lähiopetusta on myös iltaisin ja lauantaisin. Tutkinnon suorittamista varten jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen suunnitelma, jossa sovitaan opintojen etenemisestä ja laajuudesta. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisemmin työkokemuksen ja koulutuksin hankittu osaaminen. Jos opiskelijalla on runsaasti hankittua osaamista tiettyyn tutkinnon osaan liittyen, voi hän edetä tutkinnon suorittamiseen näyttötutkintona jopa ilman valmistavaan koulutukseen osallistumista. Keskimääräinen tutkinnon suorittamisaika on vuodesta puoleentoista vuoteen. Voit suorittaa koulutuksen ja tutkinnon henkilöstö-, oppisopimus-, omaehtoisena tai työvoimakoulutuksena.
Tutkinto

Hierojan ammattitutkinto


Lisätiedot
Osallistujilta peritään lisäksi tutkintomaksu 58 ¿. Lisätietoja koulutuksesta: tutkintovastaava Tarja Ingman, p. 040 808 5096 Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi.

Organisaatio
Hinta 800 ¿
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.