Koulutuskalenteri

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto

Koulutuksen tavoite Työvalmennuksen erikoisammattitutkinnon suorittanut työskentelee työvalmennustyössä asiakkaan työpaikalla tai työhön kuntoutuksen ja työelämään valmennuksen toimintayksikössä. Työtehtävissä keskitytään toimimaan sellaisten henkilöiden kanssa, jotka tarvitsevat erityistä tukea muutos- ja siirtymävaiheisiin työelämään pääsemiseksi, työelämässä pysymiseksi tai työhön palaamiseksi. Alan työntekijöitä työskentelee mm. erilaisissa sosiaali- ja kuntoutusalan yksiköissä, kuntoutussäätiöissä, työ- ja toimintakeskuksissa, työhönvalmennus- ja palvelukeskuksissa.
Koulutuksen kohderyhmä Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon tai muun soveltuvan tutkinnon tasoiset tiedot ja taidot. Tutkinnon suorittaja, jolla on alan koulutuksen lisäksi työkokemusta sekä täydentäviä ja syventäviä opintoja.
Koulutuksen sisältö Erikoisammattitutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta tutkinnon osasta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Pakolliset tutkinnon osat: - Ammatillinen toiminta työvalmennuksessa - Asiakkaan työvalmennusprosessissa toimiminen - Työelämäosaaminen ja työvalmennuksen vastuuhenkilönä toimiminen Valinnaiset tutkinnon osat, joista on valittava 1 osa: - Työvalmennuspalveluiden kehittäminen ja tuotteistaminen - Yrittäjänä toimiminen työvalmennuksessa
Koulutuksen toteutus Suoritustapa henkilökohtaistamisen suunnitelman mukaisesti: - teoriaopinnot monimuoto-opetuksena - työssäoppiminen - tutkintotilaisuudet
Tutkinto

Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto


Lisätiedot
Osallistujilta peritään lisäksi tutkintomaksu 58 ¿. Opintotukea on mahdollista saada voimassa olevan opintotukilain mukaisesti. Tarkemmat tiedot löytyvät Kelan esitteestä.

Organisaatio
Hinta 1000 ¿
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.