Koulutuskalenteri

Maatalousalan perustutkinto, maatalousteknologian osaamisala

Koulutuksen tavoite Maatalousalan perustutkinto on monipuolinen opintokokonaisuus. Valittavinasi on kaksi osaamisalaa. Maatalousteknologian osaamisala antaa monipuoliset valmiudet maatalouskoneiden myynnissä sekä huolto- ja korjauspalveluissa työskentelyyn. Opinnoissa syvennytään koneiden korjaukseen ja huoltoon. Käytännössä ja työssäoppimisjaksoilla opit ja harjoittelet erilaisten koneurakointiketjujen käyttöä ja hallintaa, traktoreiden ja maatalouskoneiden huoltoa ja korjausta, metalli- ja hitsaustyötä, kone- ja huoltotöiden asiakaspalvelutehtäviä sekä isoja ja pieniä urakointitehtäviä.
Koulutuksen kohderyhmä Nuorten ammatillinen peruskoulutus on suunnattu pääasiassa alle 25-vuotiaille. Koulutus on mukana yhteishaussa.
Koulutuksen sisältö Maatalousalan perustutkinto, maatalousteknologian osaamisala, on laajuudeltaan 180 osaamispistettä (osp). Ammatillinen perustutkintokoulutus koostuu ammatillisista tutkinnon osista (135 osp), ammattitaitoa täydentävistä tutkinnon osista (35 osp) sekä vapaasti valittavista tutkinnon osista (10 osp).
Koulutuksen toteutus Maatalousteknologian osaamisalan opinnot järjestetään Kannuksen toimipaikassa. Maatalousteknologian osaamisalassa syvennyt koneiden korjaukseen ja huoltoon. Opinnot antavat sinulle hyvän pohjan työelämään esimerkiksi maatalouskoneiden tai varaosien myyjänä, koneurakoitsijana, konekorjaajana tai huoltomiehenä sekä metallialan ammattilaisena.
Tutkinto

Maatalousalan perustutkinto


Lisätiedot
Maaseuturyrittäjän tutkinto antaa jatko-opintokelpoisuuden. Tyypillinen jatko-opintomahdollisuus on opiskelu agrologiksi (AMK). Lisätietoja koulutuksesta: Petri Ahoniemi, p. 044 725 0607 Heidi Jokinen, p. 044 725 0624 Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi

Organisaatio
Koulutus alkaa 14.8.2017
Koulutus päättyy 29.5.2020
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.