Koulutuskalenteri

Sihteerin ammattitutkinto

Koulutuksen tavoite Koulutuksen tavoitteena on kehittää mm. asiakaspalvelussa toimimiseen, tieto- ja viestintätekniikan hallintaan ja asiakirjahallinnon hoitamiseen sekä tutkinnon suorittaminen.
Koulutuksen kohderyhmä Sihteerit, assistentit ja muut hallinnollisissa tehtävissä toimivat henkilöt joilta puuttuu alan koulutus tai haluavat täydentää omaa ammattitaitoaan.Tutkinnon suorittajalla tulee olla alan peruskoulutus tai sitä vastaavat tiedot sekä työkokemusta toimisto- tai asiakaspalvelutehtävistä.
Koulutuksen sisältö Asiakaspalvelu Tieto- ja viestintätekniikan hallitseminen Asiakirjahallinnon hoitaminen Sihteerin ammattitutkinto suoritetaan näyttötutkintona. Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta osasta joka on sihteerinä toimiminen sekä yhdestä valinnaisista osista, esim. terveydenhuollon sihteerinä tai toimistopalvelujen sihteerinä toimiminen. Tutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtilanteissa työssäoppimisen aikana. Tutkinnon voi suorittaa ilman valmistavaa koulutusta jos omaa riittävän osaamisen ammattitaitovaatimusten mukaisesti
Koulutuksen toteutus Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, sisältäen työssäoppimista, lähiopetusta sekä itsenäistä opiskelua.
Tutkinto

Sihteerin ammattitutkinto


Lisätiedot
Täydennyskoulutuksena valmistavan koulutuksen hinta on 600 ¿. Lisäksi peritään tutkintomaksu 58 ¿, joka tilitetään Opetushallitukselle. Ammattitutkinnon suorittanut voi hakea ammattitutkintostipendiä koulutusrahastosta. Katso hakukriteerit www.koulutusrahasto.fi Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Lisätietoa oppisopimuksesta: Anne Brandt, p. 040 3596 241 Lisätietoja koulutuksesta: kouluttaja Maria Nylund, p. 044 725 0818 Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi. Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus Liiketalous, yrittäjyys ja johtaminen Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola

Organisaatio
Hinta 600 ¿ + 58 ¿ tutkintomaksu
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.