Koulutuskalenteri

Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto, Turkiseläinten tilasiemennys (kettu, suomensupi)

Koulutuksen tavoite Turkiseläinten tilasiemennys on tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinnon tutkinnon osa. Valmistavassa koulutuksessa hankitaan kettujen ja/tai supien siemennykseen vaadittava osaaminen. Työssä korostuu eläinten käsittelytaito, siemennystaito, hygienia- ja välinehuolto. Koulutus valmentaa tutkinnon osan suorittamiseen ja osaaminen osoitetaan näyttösuorituksena.
Koulutuksen kohderyhmä Turkiseläinten tilasiemennys soveltuu parhaiten kettu- ja supitarhaajille sekä tarhatyöntekijöille. Tarhaajat ja tarhatyöntekijät saavat tutkinnon osan suoritettuaan kelpoisuuden siementää eläimiä omilla tai työpaikkatarhallaan.
Koulutuksen sisältö Turkiseläinten tilasiemennys
Koulutuksen toteutus Helmikuu 2017
Tutkinto

Tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto


Lisätiedot
Koulutusmaksun lisäksi tutkinnonsuorittajilta peritään tutkintomaksu 58 ¿. Lisätietoja koulutuksesta: Tapio Hernesniemi, p. 044 725 0622 Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi

Organisaatio
Hinta 1000¿
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.