Koulutuskalenteri

Minkinkasvatuskoulutus

Koulutuksen tavoite Koulutuksen tavoitteena on antaa monipuolista tietoa minkinkasvatuksesta.
Koulutuksen kohderyhmä Koulutus on tarkoitettu minkinkasvatusta aloittaville tai sitä suunnitteleville, tuotantosuuntaa vaihtaville tai muuten asiasta kiinnostuneille.
Koulutuksen sisältö - Minkinkasvatuksen edellytykset - Hoitotyöt eri tuotantojaksoina - Minkkien yleisimmät sairaudet ja niiden hoito - Minkkien jalostaminen - Minkinrehun ominaisuudet ja tuntemus - Minkin nahkonta - Tutustumisvierailut - Minkinkasvattajien puheenvuorot
Koulutuksen toteutus Koulutus sisältää kolme viikkoa teoriaa sijoiteltuna tilan töiden suhteen hiljaisimpiin ajankohtiin. Lisäksi koulutuksessa on etäopetusta ja työharjoittelua. Työharjoittelun voi suorittaa koulutilalla tai yksityisellä minkkitilalla, kerrallaan 2-4 päivää.

Lisätiedot
Lisätietoja koulutuksesta: Tapio Hernesniemi, p. 044 725 0622 Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi.

Organisaatio
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.