Koulutuskalenteri

Maatalouskoneasentajan ammattitutkinto, Maatalouskoneiden huoltokorjaaja

Koulutuksen tavoite Nyt maatalouskoneasentajakoulutuksen avulla huippuosaajaksi - ammattitutkinto takaa laadun! Aloita maatalouskoneasentajan ammattitutkinto-opinnot Kannuksessa, saat rautaisen osaamisen maatalouskonealalta!
Koulutuksen kohderyhmä Maatalouskoneiden ja laitteiden parissa työskentelevät henkilöt, maaseutuyrittäjät, asennustaustan omaavat henkilöt sekä muut alasta kiinnostuneet.
Koulutuksen sisältö Opiskelu tapahtuu joustavasti hyödyntäen erilaisia oppimisympäristöjä oppilaitoksella, yhteistyökumppaneiden toimintaympäristöjä sekä työssäoppimisen tarjoamia mahdollisuuksia. Koulutuksen aikana opiskelija perehtyy viimeisimpään maataloustyökoneiden tekniikkaan ja käytön hallintaan. Koulutus rakentuu tiiviissä yhteistyössä eri kone- ja laitevalmistajien yhteistyöverkoston kanssa. Saatavilla on paras ja korkein osaaminen maatalouskoneteknologian osalta. Maatalouskoneasentajan ammattitutkinto muodostuu kahdesta tutkinnon osasta: - Yr¡tystoiminta ja markkinointi - Maatalouskoneiden huolto ja korjaus
Koulutuksen toteutus Koulutukseen sisältyy luokka- ja ryhmäopetusta sekä käytännön työskentelyä alan yrityksissä. Koulutus järjestetään monimuoto-opetuksena oppilaitoksella ja työpaikoilla. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona, eli osaaminen osoitetaan tutkintotilaisuuksissa työpaikoilla aidoissa työtehtävissä. Seuraava koulutus on suunniteltu aloitettavaksi alkuvuodesta 2018.
Tutkinto

Maatalouskoneasentajan ammattitutkinto


Lisätiedot
Lisätietoja koulutuksesta ja hakeutumisesta: opettaja Pauli Haaponiemi, p. 044 7250 603 Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutus, Kannuksen toimipaikka Ollikkalankatu 3 69100 KANNUS Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi.

Organisaatio
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.