Koulutuskalenteri

Tarhaajamestarin erikoisammattitutkinto

Koulutuksen tavoite Koulutuksesta saat osaamista oman turkistilan ja elinkeinon kehittämiseen. Koulutus antaa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin: Miten parannat pentutulosta? Millaista on hyvä rehu? Miten tunnistat ja hoidat eläinten sairauksia? Miten kehität tilaasi ja parannat sen kannattavuutta? Miten parannat nahkojen laatua? Miten toimit esimiehenä?
Koulutuksen kohderyhmä Koulutus sopii sinulle, jos - olet käynyt turkistalouskoulun tai - sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus alalta ja - haluat vahvistaa ja syventää omaa ammattitaitoasi.
Koulutuksen sisältö - Turkiseläintuotannon kehittäminen - Ruokinnan optimointi - Turkiseläinten hyvinvoinnin edistäminen - Esimiehenä toimiminen - Yritystoiminta ja markkinointi Opintoihin kuuluu mm. turkistuottajan talouspaketti, pentutuloksen parantaminen, eläinten hyvinvointi, kettujen keinosiemennyskurssi, ensiapu- ja tulityökurssi sekä lajittelukurssi Fur Centerissä.
Koulutuksen toteutus Lähiopetusjaksot kestävät 3-5 päivää, ja niitä on noin kerran kuussa keskittyen tilan töihin nähden hiljaisimpiin kausiin. Koulutus kestää noin 1,8 vuotta. Koulutus alkaa kesäkuussa 2018.
Tutkinto

Tarhaajamestarin erikoisammattitutkinto


Lisätiedot
Koulutusmaksun, 600 ¿, lisäksi tutkinnonsuorittajilta peritään tutkintomaksu 58 ¿. Oppisopimuksen kautta koulutus on maksuton. Yrittäjän oppisopimuksen voivat tehdä päätoimisena omalla tilalla työskentelevät henkilöt. Lisätietoja koulutuksesta: Tapio Hernesniemi, p. 044 725 0622 Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi.

Organisaatio
Koulutus alkaa 11.6.2018
Koulutus päättyy 28.2.2020
Hinta 600 ¿
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.