Koulutuskalenteri

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi

Koulutuksen tavoite Koulutuksen tavoitteena on opiskella laaja-alaiset valmiudet tieto- ja viestintätekniikka-alan työntehtäviin. Datanomin tutkinto on hyvä perusta vaativiinkin työtehtäviin: datanomeja tarvitaan siellä, missä tietokoneita käytetään.
Koulutuksen kohderyhmä Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto on tarkoitettu sinulle, jos - tarvitset it-osaamista työssäsi toimialasta riippumatta - työskentelet tieto- ja viestintätekniikan parissa, mutta tutkinto puuttuu - haluat kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi tai - haluat laajentaa työnkuvaasi
Koulutuksen sisältö Koulutus sisältää tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osat: Kaikille yhteiset tutkinnon osat: - Palvelutehtävissä toimiminen - Järjestelmän hankinta ja käyttöönotto Osaamisalan opinnot: - Ohjelmistotuotanto tai - Käytön tuki Valinnaiset tutkinnon osat: - Osaamisalaa tukevat valinnaiset opinnot
Koulutuksen toteutus Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen ja tutkinnon suorittamiseksi. Koulutus on monimuotokoulutusta. Lähiopetusta järjestetään pääsääntöisesti joka toinen viikko yhtenä arki-iltana ja lauantaisin. Opiskelu sisältää myös itsenäistä etä- ja verkko-opiskelua sekä työssäoppimista oman henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Osa opinnoista toteutetaan verkko-opiskeluna. Voit osallistua koulutukseen oman työsi ohessa, jolloin pystyt soveltamaan koulutuksessa oppimaasi heti työtehtävissäsi. Mikäli olet tällä hetkellä ilman työpaikkaa, voidaan koulutuksesi henkilökohtaistaa päätoimiseksi opiskeluksi. Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto suoritetaan työpaikalla tai työssäoppimispaikalla henkilökohtaisen tutkinnon suorittamissuunnitelman mukaisesti.
Tutkinto

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto


Lisätiedot
Lisätietoja koulutuksesta: kouluttaja Tarja Peltoniemi, p. 044 725 0848 kouluttaja Heli Marjala, p. 044 725 0847 Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi.

Organisaatio
Hinta 58 ¿
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.