Koulutuskalenteri

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto

Koulutuksen tavoite Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon suorittaneet henkilöt työskentelevät monipuolisesti erilaisten tieto- ja viestintätekniikka-alan yritysten ja organisaatioiden sekä niitä tukevien organisaatioiden palvelu-, asiantuntija- tai tukipalvelutehtävissä. Koulutus antaa valmiudet kehittyä ohjelmoinnin tai IT-tuen ammattilaiseksi.
Koulutuksen kohderyhmä Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on tieto- ja viestintätekniikan alan koulutus tai kokemusta alan työtehtävistä. Koulutus sopii jatko-opinnoiksi esimerkiksi datanomeille. Koulutus soveltuu myös henkilöille, joilla on tieto- ja viestintätekniikka alan osaamista, mutta alan ammatillinen tutkinto puuttuu. Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon suorittaminen edellyttää soveltuvaa työ- tai työharjoittelupaikkaa.
Koulutuksen sisältö Koulutus sisältää tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon osat: Ohjelmointi: - Tieto- ja viestintäteknisessä toimintaympäristössä toimiminen - Ohjelmiston suunnittelu - Ohjelmiston toteuttaminen, testaaminen ja käyttöönotto IT-tuki: - Tieto- ja viestintäteknisessä toimintaympäristössä toimiminen - Palvelin- ja työasematuessa toimiminen - Sovellus- ja neuvontapalvelutuessa toimiminen
Koulutuksen toteutus Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen ja tutkinnon suorittamiseksi. Koulutus on monimuotokoulutusta. Lähiopetusta on 2 - 3 kertaa kuukaudessa tiistai- tai torstai-iltaisin. Opiskelu sisältää myös itsenäistä etä- ja verkko-opiskelua sekä työssä oppimista oman henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti. Osa opinnoista toteutetaan verkko-opiskeluna. Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto suoritetaan omissa työtehtävissä henkilökohtaisen tutkinnon suorittamissuunnitelman mukaisesti.
Tutkinto

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto


Lisätiedot
Lisätietoja koulutuksesta: kouluttaja (ohjelmointi) Juha Kykyri, p. 040 808 5030 kouluttaja (it-tuki) Tarja Peltoniemi, p. 044 725 0848 Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kpedu.fi Osallistumismaksun lisäksi peritään tutkintomaksu 58 ¿.

Organisaatio
Hinta 250 ¿ + 58 ¿ (tutkintomaksu)
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.