Koulutuskalenteri

Yksilöllinen tutkintotavoitteinen koulutus (OHJURI)

Koulutuksen tavoite Arvioida ja kehittää ammatillista osaamista Tutkinnon/ tutkinnon osien suorittaminen henkilökohtaisen tilanteesi mukaan Edistää työllistymistä
Koulutuksen kohderyhmä Koulutuksen kohderyhmänä ovat työttömät ja työttömyyden uhkaamat työnhakijat, jotka asuvat Kokkolan ja Kaustisen seutukunnassa.
Koulutuksen sisältö Koulutuksen sisällöt määritellään tutkinnon perusteiden asettamien vaatimusten ja opiskelijan osaamisen mukaisesti. Sisällöt ovat esim. ammatillisia opintoja, korttikoulutuksia työssäoppimista, erityisopettajan tukipalveluja, henkilökohtaista ja pienryhmä ohjausta
Koulutuksen toteutus Koulutuksessa voit suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osia henkilökohtaisen tilanteesi mukaan Koulutus suunnitellaan yhteistyössä tutkinnon järjestämisestä vastaavan oppilaitoksen ja opiskelijan kanssa. Koulutus toteutetaan tutkinnon perusteiden asettamien vaatimusten mukaisesti koulutuksen kesto määritellään opiskelijan osaamisen mukaisesti. (Kesto 1-5kk)

Lisätiedot
Koulutukseen hakeudutaan opinto- ja uraohjauksen kautta. Voit sopia ohjausajan opinto- ja uraohjaajan kanssa. Lisätiedot: Merja Forslund, puh. 044 725 0850, merja.forslund(at)kpedu.fi Tuula Paavola-Ylitalo, puh. 040 808 5013, tuula.paavola-ylitalo(at)kpedu.fi Sirpa Salo, puh. 044 725 0884, sirpa.salo(at)kpedu.fi Koulutus on maksutonta työvoimakoulutusta. Koulutus toteutetaan Keski-Pohjanmaan aikuiskoulutuksen Ohjuri-projektissa (ESR)

Organisaatio
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.