Koulutuskalenteri

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto, luonto-ohjaaja, RIISTALINJA

Koulutuksen tavoite Luonto- ja ympäristöalan koulutuksessa opiskelet erilaisia erätaitoja, metsästystapoja ja -tekniikoita, riistanhoitoa, riistapeltotöitä, talviruokintaa, koirien koulutusta ja eläinkantojen arviointia. Koulutuksen kautta sinulla on tulevaisuudessa mahdollisuus toimia luonto-ohjaajana, eräalan toimijana tai riistanhoitajana.
Koulutuksen kohderyhmä Eri tavoin luonnosta ja eränkäynnistä ammattia haluavat.
Koulutuksen sisältö Pakolliset tutkinnon osat: - Kestävällä tavalla toimiminen - Luonnossa ohjaaminen Valinnaiset tutkinnon osat. Voit rakentaa oman polkusi seuraavista: - metsästys ja riistan käsittely - vaelluksen ohjaaminen - maastossa ruokaileminen - ulkoilureittien rakentaminen ja hoitaminen - luontopalveluissa toimiminen - ympäristökohteiden kunnostaminen - vesistöjen kunnostaminen ja hoitaminen - kalastus ja kalankäsittely
Koulutuksen toteutus Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Luonto-ohjaajan koulutus on käytännönläheistä ja monipuolista, ja tarjoamme siihen Perhossa erinomaisen oppimisympäristön: Viihtyisät riistaluokat, ainutlaatuinen riistateurastamo ja metsästyskoirien koulutustarha. Koululla on oma vesilintukosteikko ja ympärillä erinomaiset jahtimaat. Toimipaikan lähellä oleva Salamajärven kansallispuisto tarjoaa vaeltamisen ja eränkäynnin käytännön harjoitteille upeat puitteet.
Tutkinto

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto


Lisätiedot
Lisätietoja koulutuksesta: Jorma Koivuniemi 044 7250 659 jorma.koivuniemi(at)kpedu.fi Petteri Kontila 044 7250 654 petteri.kontila(at)kpedu.fi Vesa Peltokangas 040 3596 254 vesa.peltokangas(at)kpedu.fi

Organisaatio
Hinta Tutkintomaksu 58 ¿
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.