Koulutuskalenteri

SenioriVirtaset

Koulutuksen kohderyhmä SenioriVirtaset on uusi toimintaryhmä 60-vuotta täyttäneille erityistä tukea tarvitseville aikuisille. Ryhmä aloitti Keski-Pohjanmaan kansanopistossa Kälviällä helmikuussa 2016.
Koulutuksen sisältö SenioriVirtasissa ¿ tehdään luovia toimintoja: musiikkia, kuvataiteita, tarinointia, kädentaitoja ¿ liikutaan ja retkeillään yhdessä ¿ leivotaan ja kokkaillaan yhdessä Osallistujat voivat myös itse toivoa mitä SeniorVirtaset tekevät! Ohjaajina toimivat mm. taiteilija Auli-Maritta Ruuskanen ja kuvataiteilija Irma Jylhä sekä Sari Hiltunen ja Kai Harju ja muitakin opiston opettajia.
Koulutuksen toteutus SenioriVirtasilla on toimintaa tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin joka päivä kello 9 - 15. SenioriVirtaset järjestetään yhteistyönä Keski-Pohjanmaan kansanopiston ja Kokkolan kaupungin vammaispalvelujen kanssa.

Lisätiedot
Lisätietoja ja ilmoittautumiset Keski-Pohjanmaan kansanopisto 040 8085 035 info.kansanopisto@kpedu.fi Toiminnan sisällöstä antaa lisätietoja ohjaaja Sari Hiltunen, 040 8085 040 tai sari.hiltunen(a)kpedu.fi

Organisaatio
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.