Koulutuskalenteri

Hevostenvalmentajan ammattitutkinto, ravivalmentaminen

Koulutuksen tavoite Tule hiomaan valmiuksiasi toimia ravivalmentaja! Koulutuksessa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan eri-ikäisten ravihevosten valmentamisen ja kilpailuttamisen, kengittämään ravihevosia sekä toimimaan yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa. Kehität valmiuksiasi johtaa valmennustoimintaa sekä toimia asiakaspalvelutilanteissa sekä median kanssa. Hevostenvalmentajan tutkinnon suorittaminen on yksi edellytys Suomen Hippoksen ammattivalmentajalisenssin hakemiselle.
Koulutuksen kohderyhmä Hevostenvalmentajan ammattitutkinto on alan ammattilaisen tutkinto. Edellytyksenä koulutukseen on Hevostalouden perustutkinto tai sitä vastaavat tiedot ja taidot sekä kokemus hevosalan käytännnön tehtävistä.
Koulutuksen sisältö Koulutuksen aikana suoritetaan hevostenvalmentajan ammattitutkintoon vaadittavat tutkinnon osat: - Hevosten hyvinvoinnista huolehtiminen - Hevosalan yrityksessä toimiminen TAI Hevosalan yrityksen johtaminen ja kehittäminen - Ravivalmentaminen
Koulutuksen toteutus Opiskelu toteutetaan aikuisten monimuotokoulutuksena ja opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa. Koulutus sisältää lähiopetusta, jota järjestetään kerran kuukaudessa kolmen päivän jaksoissa. Opinnot sisältävät myös työssäoppimista, joka voi olla valmentajana tai apuvalmentajana toimimista ravitallilla. Osaaminen osoitetaan tutkintotilaisuuksissa, jotka järjestetään opintojen aikana. Tutkinnon suorittajalta edellytetään vastuuvalmentajana toimimista kilpaileville ravihevosille.
Tutkinto

Hevostenvalmentajan ammattitutkinto


Lisätiedot
Kutsumme hakeutujat haastatteluun ja opintojen henkilökohtaistamiseen ennen opintojen alkua. info.aikuiskoulutus(at)kpedu.fi info.kaustinen(at)kpedu.fi p. 040 808 5172

Organisaatio
Hinta 400¿ + 58¿
Laajuus 0
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.