Koulutuskalenteri

ISO ¿laadunhallinnan tietopaketti: sisäinen auditointi (1 pv)

Koulutuksen tavoite Perusvalmiudet sisäisten auditointien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä auditointityökalujen kehittäminen. - sisäisen auditointikäytäntöjen kehittäminen - sisäisten auditointien toteuttaminen ja jatkuva parantaminen - standardien vaatimukset ja niiden soveltaminen toiminnassa Koulutuksessa tarkastellaan auditointia yrityksen toimintamallien sekä ISO 9001 ja ISO 14001 (ja ISO 45001) standardien näkökulmasta.
Koulutuksen kohderyhmä Perustietoa erityisesti järjestelmästä kiinnostuneille ja sen käyttöönottoa suunnitteleville.
Koulutuksen sisältö Sisäinen auditointi, kokonaiskuva Sisäisen auditoinnin periaatteet ja yhteys jatkuvaan parantamiseen Sisäisen auditoinnin prosessi Sisäisen auditoinnin toteutus Auditointihavaintojen raportointi Standardien vaatimukset sisäiselle auditoinnille Ulkoinen auditointi, sertifiointi

Lisätiedot
Lisätiedot: iiris.niemonen@kpedu.fi, p. 044 725 0801. Ilmoittautuminen: www.osuvakoulutus.fi tai marianne.haapala@kpedu.fi, p.040 807 3502.

Organisaatio
Hinta 434 ¿
Laajuus 7 oppituntia
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.