Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Centria toteuttaa suunnittelu- ja tuotanto-osaamisen kehittäminen -työvoimakoulutuksen Oulussa

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus valitsi Centria-ammattikorkeakoulun toteuttamaan suunnittelu- ja tuotanto-osaamisen kehittämisen työvoimakoulutuksen Oulussa. Koulutus järjestetään yhteistyössä POHTOn kanssa. Koulutuksen kesto on 180 päivää ja se käynnistyy tänä keväänä.
 
Koulutuksessa syvennytään teolliseen suunnittelu- ja tuotantoprosessiin nykyteknologioita hyödyntäen. Koulutuksessa käydään läpi käytännönläheisesti valmistettavan tuotteen koko valmistusprosessi suunnittelusta ja 3D-mallintamisesta valmiiseen kappaleeseen saakka. Tavoitteena on lisätä tuotesuunnittelun osaamista sekä kehittää laaja-alaista osaamista toimia suunnittelun ja valmistuksen eri vaiheissa.

Kohderyhmänä ovat TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimiseen. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat täydentää tuotekehityksen ja tuotannon hallinnan osaamistaan.

Lisätiedot:
Koulutuspäällikkö Paula Oja, paula.oja@centria.fi, 044 449 2721


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.