Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

All inclusive messu- ja markkinaselvitysmatka Ruotsiin

Viexpo toteuttaa yhdessä Concordian, Pohjanmaan Kauppakamarin ja Centria-ammattikorkeakoulun kanssa ainutlaatuisen hankkeen, jossa on mahdollisuus osallistua näytteilleasettajana yhdistetyllä messu- ja markkinaselvitysmatkalla Affärsracet-messuille Ruotsin Anderstorpiin 26–29.5.2015. Pakettiin kuuluu myös yritysvierailuja, matchmaking-tapahtuma sekä muuta ohjelmaa matkan aikana.

Affärsracet on yksi Ruotsin suurimmista tapahtumista elinkeinoalojen innovaatioiden, tekniikan ja tietotaidon saralla. Tapahtuma järjestetään nyt neljättä kertaa Anderstorp Raceway -kilparadalla Gnosjön alueella, jolla sijaitsee Ruotsin suurin teollisuuskeskittymä.

Messuilla ovat mm. seuraavat alat vahvasti esillä: automaatio, muovi, metalli, puu, design ja innovaatio. Affärsracet-tapahtuma on oivallinen tilaisuus luoda kontakteja ja yhteistyötä ruotsalaisten yritysten kanssa.

Oheisesta liitteestä löytyy lisätietoja sekä alustava matkaohjelma. Matkaohjelma täydentyy vielä. Ensimmäisen matkapäivän aikana järjestämme yritysvierailuja ja ensimmäisen messupäivän jälkeen pyrimme järjestämään matchmaking-tapahtuman, jossa mukaan lähtevillä yrityksillä on mahdollisuus tavata ruotsalaisia yrityksiä. Tarkemmat yksityiskohdat ja yritysvierailujen kohteet varmistuvat, kun tiedämme tarkemmin matkalle lähtevistä yrityksistä.

Pakettiin kuuluu kaikki tarpeellinen messuosastosta aina lentoihin, hotelliin, lounaisiin, päivällisiin, matchmakingiin, kuljetuksiin Ruotsissa, yritysvierailuihin ja sparraukseen. Kaikki tämä yhteishintaan n. 1800 €!

Paikkoja matkalle on rajoitetusti, mukaan mahtuu 15 yritystä.

Kiinnostuitko Affärsracet-messuille järjestettävälle matkasta? Ota yhteyttä mahdollisimman pian!

Katja Jankens, katja.jankens@viexpo.fi, puh. 050 573 8876
Håkan Forss, hakan.forss@viexpo.fi, puh. 040 563 8208Lisätietoa suomeksi
Tilläggsinformation på svenskaTakaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.