Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Avoin työpaikka: kehittämispäällikkö: automaatio-, tieto- ja viestintä- sekä ohjelmistotekniikka

Centria-ammattikorkeakoulu hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kehittämispäällikköä. Kehittämispäällikön tehtävänä on kehittää  ja  koordinoida Centrian automaatio-, tieto- ja viestintä- sekä ohjelmistotekniikan  tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa ensisijaisesti Talonpojankadun toimipisteessä.

Työtehtävän kuvaus / kompetenssi:
Tehtävän  hoitaminen  edellyttää vahvaa ja laaja-alaista  ICT-alan osaamista sekä kokemusta yritysrajapinnassa toimimisesta.  Henkilöllä on vahvaa  näyttöä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioprojektien valmistelusta, rahoituksesta, hallinnoinnista ja projektityöskentelystä. Myyntitaidot ja kokemus myyntitehtävistä  sekä  erinomaiset viestintä- ja neuvottelutaidot ovat tehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytyksiä.  Lisäksi edellytämme  hakijoilta  soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen käytännön osaaminen luetaan hakijan eduksi.

Palkkaus:
Palkkaus Sivistystyönantajat ry:n  yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä on kokopäiväinen, viikkotyöaika 36,25 h.

Hakeminen ja lisätiedot:
Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään toimittamaan sähköpostitse tutkimus- ja kehitysjohtaja Lasse Janssonille, lasse.jansson@centria.fi,  puh. 044 – 725 0072, 26.1.2015 klo 16 mennessä.

 


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.