Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Haku Centria-ammattikorkeakoulun englanninkieliseen koulutukseen käynnistyy

Ammattikorkeakoulujen yhteishaku englanninkieliseen koulutukseen käynnistyy heti loppiaisen jälkeen keskiviikkona 7.1. ja haku jatkuu 27.1. saakka.

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa kevään haussa kuusi englanninkielistä koulutusta: Kokkolassa ovat tarjolla Environmental Chemistry and Technology-, Information Technology-, Business Management- ja Nursing-koulutukset. Ylivieskassa on haussa Industrial Management -koulutus ja Pietarsaaressa International Business -koulutus.

Yhteensä paikkoja nyt käynnistyvässä haussa on tarjolla 145. Centria-ammattikorkeakoulu on Suomen kansainvälisin korkeakoulu, ja peräti joka viides opiskelijoista tulee ulkomailta. Tutkinto- ja vaihto-opiskelijat sekä vierailevat luennoitsijat edustavat kymmeniä eri kansallisuuksia.

- Tavoitteenamme on tarjota alueemme yrityksille työvoimaa, joilla  on kansainvälistä osaamista, verkostoja ja kielitaitoa, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä. – Englanninkielisiin koulutuksiin toivomme hakijoita erityisesti alueemme omista nuorista. Englanninkieliset tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja työnantajien tuntemia bachelor-tason tutkintoja, lisää Erkkilä.

Haku englanninkieliseen koulutukseen tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi. Centria-ammattikorkeakoulun koulutustarjonnasta löytyy lisätietoa hakusivuilta.


Lisätietoja antavat:
Hakijapalvelut, erikoissuunnittelija Maria Ljungberg, 040 808 6604, maria.ljungberg@centria.fi
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.