Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Uutuuksia syksyn yhteishaussa

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyy maanantaina 8.9. Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa sosionomi (AMK)-, röntgenhoitaja (AMK)- ja bioanalyytikko (AMK)-opintoja. Röntgenhoitaja- ja bioanalyytikko-opinnot toteutetaan ensimmäistä kertaa Kokkolassa, yhteistyössä Metropolia-ammattikorkeakoulun kanssa.

Sosionomi-opinnoissa luento-opetuksen lisäksi painotetaan yhteistoiminnallista ja moniammatillista oppimista, osallistutaan työelämälähtöisiin projekteihin sekä tehdään kirjallisia tehtäviä. Osa opiskelusta toteutetaan verkossa. Opintoihin sisältyy viisi ohjattua harjoittelujaksoa sosiaalialan työpaikoissa. Lähiopetuspäiviä on pääsääntöisesti kaksi viikossa, ja ne ovat Kokkolassa.

Bioanalyytikko-opinnoissa teoriaopinnot opiskellaan Kokkolassa, samoin pääsääntöisesti työelämäharjoittelujaksot. Opintoihin liittyviä käytännön harjoitteluja on myös Helsingissä Metropolian tiloissa 10–15 viikkoa koko koulutuksen aikana.

Röntgenhoitajien opiskelu tapahtuu päivisin kahtena-kolmena päivänä viikossa. Opintoihin liittyy laboraatio-opiskelua Helsingissä ja ne toteutetaan täysipäiväisinä. Laboraatioita on kokonaisuudessaan 10–12 viikkoa opintojen eri vaiheissa. Lisäksi opiskeluun liittyy täysipäiväistä työelämäharjoittelua eri kuvantamisyksiköissä, esimerkiksi puolen vuoden jaksoissa. Työssäkäynti voi olla mahdollista osa-aikaisesti opintojen aikana.

Haku päättyy 22.9. klo 15. Hakea voi osoitteessa www.opintopolku.fi. Koulutukset käynnistyvät tammikuussa 2015.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, puh. 044 725 0086

Lisätietoja koulutuksista: http://hakeminen.centria.fi/Haeammattikorkeakouluun.aspx?id=81&p1=11&p2=81&menu=0&l=1
Lataa esite tästä!Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.