Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän HEPO-golf pelattiin jo 18. kerran

Perinteisen, jo 18:ta kertaa järjestetyn Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän HEPO-golf Invitational -kisan (pelimuoto pistebogey) paras oli tänä vuonna Martti Turpeinen (37 p.) Kilpailu oli hyvin tasainen, sillä Mauri Koivunen hävisi ainoastaan pisteellä. Kolmanneksi sijoittunut Kari J. Kalliokoski sai 35 pistettä, kuten myös neljänneksi tullut Sami Leppilampi.
 
Scratch-sarjan (tasoitukseton) voiton vei Veli-Matti Isoaho bruttolyöntimäärällä 85. Hopea ja pronssi menivät Koivuselle (86) ja Turpeiselle (88). Neljänneksi sijoittui Jukka Ylikarjula. Elina Myöhänen oli naisten scratchin ykkönen.
 
HEPO-golfin yhteydessä pelatun Koulutus Golf Openin (HCP) kärkikolmikon muodostivat Nha Vo (64), Kai Jyrkkä (66) ja Jaakko Puputti (68).
 
Tänä vuonna palkitseminen heijasteli Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän ydintehtävää eli nuorten ammatillisen perustutkinto- ja aikuiskoulutuksen järjestämistä, sillä parhaat palkittiin eri toimialojen opiskelijoiden tekemillä asiakastöillä.
 
Esimerkiksi pisin draivi -kisan voittanut Tomi Wihlman palkittiin auto- ja logistiikka-alan opiskelijoiden tarjoamalla auton pesu ja vahaus -palvelulla. Teollisuuden ja rakentamisen lisäksi myös muiden toimialojen opiskelijat antoivat tässä mielessä oman tärkeän panoksensa. Irja Anttonen voitti lähimmäksi lippua -kisan ja sai vastaavasti palkinnoksi Centria-ammattikorkeakoulu tutkimus ja kehityksen lahjakortin.
 
Opiskelijoiden lisäksi kiitos kuuluu HEPO-golf Invitational -kisan järjestelyistä ja käytännön toteutuksesta vastanneille Keski-Pohjanmaan Oppisopimustoimiston Anne Brandtille ja Konsernipalvelujen Timo Lehdolle.
 

Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.