Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Elämyksiä Eskolassa 26.4. klo 11–15

Tulevana lauantaina Hanhinevan koulun ympäristössä Kannuksessa järjestetään koko perheen Green Care -tapahtuma Elämyksiä Eskolassa. Tapahtumassa on teeman mukaisesti esillä niin eläin-, luonto-, puutarha- kuin maatila-alan toimintaa.

 

Green Caren toiminta-ajatuksena on luonto hyvinvoinnin lähteenä. Green Care yhdistää monia toimijoita, jotka käyttävät luontoa tavoitteellisesti ihmisten hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Toiminnasta järjestetään tietoiskuja päivän aikana.

 

Yhteisöllisyys, hyvinvointi ja osallisuus ovat Green Care -toiminnan kulmakiviä. Kävijöille onkin Eskolassa tarjolla runsaasti elämyksiä aina luontoseikkailusta ja eläinten rapsuttelusta nokipannukahveihin.

 

Päivän aikana puutarhaterapeutti ja suunnitteluhortonomi Tarja Takala-Hotin vetämissä työpajoissa voi valmistaa perhosten ruokinta-automaatin tai hyönteishotellin luonnonmateriaaleista. Pajoissa puhutaan luonnonmukaisesta puutarhanhoidosta, hyötykasveista sekä perhosista. Työpajat soveltuvat kaikenikäisille.

 

Suomen Karva-Kaverit ry on tapahtumassa mukana koirien kanssa, Isokummun Lammastilalta on poni, lampaita ja kaneja, ja lisäksi kummimaatilat esittäytyvät koululla. Tapahtumassa otetaan myös käyttöön kylän yhteinen kasvimaa.                                                  

Elämyksiä Eskolassa on toteutettu yhteistyössä Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän Green Care -hankkeiden ja Eskolan yhdistysten kanssa.

 

Lisätietoja:

Anu Pajala, suunnittelija, puh. 044 725 0649

Tiina Paavola, projektityöntekijä, puh. 040 808 5041

Projektin kotisivut: http://projekti.kpedu.fi/default.aspx?siteid=561


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.