Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Myynnin Jälkilöylyt Villa Elbassa 20.8.2013

Tämän kuun lopussa päättyvä Huomio myyntiin! -projekti on tarjonnut keskipohjalaisille yrityksille tukea myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä. Projektin aikana vuosina 2010–2013 on järjestetty kymmenittäin myynnin kehittämistapahtumia. Tilaisuuksiin on osallistunut yli 500 henkilöä 127 eri yrityksestä ja organisaatiosta. Centria ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat osallistuneet projektin toimintaan muun muassa tekemällä kolme opinnäytetyötä sekä useita asiakastöitä osallistujayrityksille ja järjestämällä yritysworkshopin.

- Projektin tavoitteena on ollut antaa yrittäjille ja myynnin ammattilaisille tilaisuuksia tarkastella oman yrityksen myyntiä ja markkinointia ulkopuolisen silmin, projektipäällikkö Asta Aikkila-Vatanen kertoo.

Projektin aikana on ollut mahdollisuus saada ajankohtaista tietoa myynnistä, markkinoiden tilanteesta ja asiakkaiden käyttäytymisestä sekä ideoita uusiin toimintamenetelmiin.

- Toimme Kokkolaan monia valtakunnan huippunimiä, kuten Madventuresin Rikun ja Tunnan, asiakaspalveluvalmentaja  Juhana Helmenkalastajan ja viestintävalmentaja  Ismo Jokisen, jatkaa Aikkila-Vatanen.

Villa Elbassa tiistaina 20.8.2013 klo 14-19 järjestettävässä Myynnin Jälkilöylyssä vedetään yhteen projektin tuloksia. Jaetaan ruusuja ja risuja, pohditaan miten myyntiä tulee kehittää ja millaista apua jatkossa tarvitaan alueen yritysten myynnin kehittämiseen.

 

Lisätietoja:


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.