Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Centria ammattikorkeakoulu mukana iltatoritapahtumassa 21.8. klo 17.30 alkaen

Jos opiskelu kiehtoo kesälomien jälkeen, kannattaa suunnata Kokkolan iltatorille keskiviikkona 21. elokuuta. Silloin aikuiskoulutuksen erilaiset vaihtoehdot lukio-opinnoista aina yliopistoon saakka ovat esillä yhteisessä teltassa lavan liepeillä.

Kokkolan keskustorilla koulutustarjontaansa esittelevät Kokkolan aikuislukio, Kokkolan seudun opisto, Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Keski-Pohjanmaan aikuisopisto, Centria ammattikorkeakoulu, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius ja Kaustisen evankelinen opisto. Mukana on myös aikuiskoulutuksen tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelu Opastin.

Toriyleisön omat koulutustoiveet menevät myös perille. Teltassa voi käydä täyttämässä lipukkeen ja kertoa millaiseen koulutukseen haluaisi osallistua. Samalla osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa lahjakortteja ja tavarapalkintoja.

Torilavalla kuullaan monipuolisesti kansanmusiikkia, jossa musisoinnista vastaa Centria ammattikorkeakoulun musiikin opiskelija Satu Lankinen.

Loppuillasta palkitaan koulutusorganisaatioiden valitsemat vuoden aikuisopiskelijat, vuoden aikuiskouluttaja sekä koulutusmyönteinen yritys.


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.