Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Oletko esimies, johtaja, yrittäjä - tutustu syksyn parhaisiin johtamiskoulutuksiin!

Johtamiskoulutuksiamme syksyllä 2013:


ESIMIESVALMENNUS 5.9.2013—28.2.2014

Tavoitteena on auttaa Sinua kehittymään esimiehenä ja antaa käytännön työkaluja toimia esimiestehtävissä.

Koulutuksessa pureudutaan erityisesti siihen, miten esimiehen tulisi toimia erilaisissa vuorovaikutteisissa johtamistilanteissa, miten parhaiten hyödyntää henkilökohtaiset ominaisuutensa ja miten rakentaa menestyvä tiimi.

Koulutus on tarkoitettu käytännön esimiestehtävissä toimiville, esim. tiiminvetäjille, työnjohtajille, yksikönjohtajille yms.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

 

YRITYSJOHTAMISEN ERIKOISAMMATTITUTKINTOON VALMISTAVA KOULUTUS 12.9.2013—6.2.2015

Koulutus antaa sinulle työkaluja oman yrityksesi kehittämiseen. Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sopii erinomaisesti omistajayrittäjille tai palkatuille toimitusjohtajille, jotka vastaavat koko yrityksen johtamisesta.

Jos sinulla on yrityksesi langat käsissäsi tämä koulutus täsmentää vielä lisää yrityksesi toimintaa, kannattavuutta ja henkilökohtaisia johtamistaitojasi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

 

JOHTAMISEN ERIKOISAMMATTITUTKINTO 12.9.2013—6.2.2015

Koulutus antaa Sinulle käytännön työkaluja johtamistyössäsi kehittymiseen, vastuualueesi johtamiseen ja kehittämiseen sekä henkilöstön sitouttamiseen ja motivoimiseen.

Johtamisen erikoisammattitutkinto sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on johdettavanaan oma vastuualue.
Oletko osastonhoitaja, palvelukeskuksen esimies, palvelupäällikkö, yksikön johtaja, osastopäällikkö? Sinulle koulutus antaa työkaluja vaativaan esimiestyöhösi.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

 

 
 
 
 
 


TARJOUSPYYNTÖ ASIAKIRJATakaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.