Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Kemia työelämässä: Tietoa ja työkaluja opoille ja kemiaa opettaville opettajille (3 pv)

Vahvaa luonnontieteellistä osaamista tarvitaan tulevaisuudenkin työelämässä. Mutta millaista osaamista ja millaisissa työympäristöissä? Miten voin opettajana linkittää kemian opetuksen käytännön työelämään ja saada oppilaani innostumaan kemian opiskelusta? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia opoille ja kemian opettajille räätälöidyssä täydennyskoulutuksessa.

Kokkolassa järjestettävä koulutus on 3 -päiväinen täydennyskoulutus: tiistai 26.3. ja keskiviikko 27.3.2013 sekä yksi päivä huhti - toukokuussa 2013.

Koulutuksen tavoitteena on:

- Tarjota kemian opetukseen työkaluja, joilla opetusta voi kehittää nuoria motivoivaksi ja innostavaksi.

- Antaa opettajille tietoja kemianteollisuuden monipuolisuudesta ja tulevaisuuden näkymistä, osaamishaasteista kemian alalla ja työelämässä yleisesti.

- Tutustuttaa opettajat lähialueen kemian alan yrityksiin.

- Tuottaa materiaalia ja suunnitelmia omaan työhön ja muidenkin opettajien hyödynnettäväksi.

Odotamme ilmoittautumisianne viimeistään maanantaina 18.3.2013 e-lomakkeella.

Lisätietoja antaa kurssin koordinaattori FM Anne Laajaniemi (anne.laajaniemi@helsinki.fi , Valtakunnallinen LUMA-keskus, Helsingin yliopisto tai Maija Rukajärvi-Saarela (maija.rukajarvi-saarela@centria.fi , 044 7250329) Keski-Pohjanmaan LUMA-keskus, Centria AMK.Katso tarkemmat tiedot esitteestäTakaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.