Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

LUMA-seminaari Kokkolassa 5.11.2012

Valtakunnallinen LUMA-seminaari järjestetään Kokkolassa maanantaina 5.11.2012. Seminaari on suunnattu eri kouluasteiden opettajille, rehtoreille, opoille ja alan opiskelíjoille sekä muille asiasta kiinnostuneille yhteistyötahoille. Seminaarin yhteydessä tapahtuu viestikapulan vaihto eli TUKEMIA -hanke päättyy ja Keski-Pohjanmaan LUMA-keskus avataan.

Seminaarissa esitellään Tutkimalla oppii TUKEMIA-hankkeen tuloksia ja kokemuksia sekä tarjotaan innostavia ajankohtaispuheenvuoroja luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian alalta. Puheenvuoroja käyttävät mm. liiketoimintajohtaja Helinä Marjamaa MaintPartnerilta, professori Maija Aksela Helsingin yliopistosta, professori Ulla Lassi Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksesta ja projektisuunnittelija Johanna Kutuniva Oulun eteläisestä instituutista sekä eri koulujen opettajat ja muut kutsutut esiintyjät.

Seminaari huipentuu Keski-Pohjanmaan LUMA-keskuksen avajaisiin. Perustettavan keskuksen tavoitteena on edistää lasten ja nuorten luonnontieteiden oppimista, opetusta ja harrastuneisuutta. Toiminnan toisena tärkeänä kohderyhmänä ovat eri koulutusasteilla toimivat opettajat, joiden tärkeää työtä ja elinikäistä oppimista sekä innostuksen paloa opettamiseen pyritään tukemaan.

Liitteenä seminaariesite, ilmoittautumiset 29.10.2012 mennessä osoitteeseen http://www.chydenius.fi/luma-seminaari. Seminaari on maksuton.Avaa liiteTakaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.