Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Studia Generalia@campus Allegro

Vi vill hälsa er välkomna till öppna föreläsningar på Campus Allegro. Syftet med våra öppna föreläsningar är att inspirera och initiera till utveckling och förändring. Studia Generalia riktar sig till såväl företag, offentliga organisationer som privatpersoner. Föreläsningarna är avgiftsfria och ordnas av Allegros tvärvetenskapliga forskningsgrupp bestående av medlemmar från yrkeshögskola Novia, Centria yrkeshögskola och Åbo Akademi. Följande Studia Generalia tillställningar i ordning är:

Toivotamme teidät tervetulleiksi avoimille luennoille Campus Allegroon. Avointen luentojemme tarkoituksena on toimia herätteenä ja sekä muutoksen että kehityksen alkuun saattajana. Studia Generalia on suunnattu niin yrityksille, organisaatioille kuin yksityisille ihmisillekin. Luennot ovat maksuttomia ja järjestäjänä toimii Allegron poikkitieteellinen tutkijaryhmä, joka koostuu Ammattikorkeakoulu Novian, Centria ammattikorkeakoulun ja Åbo Akademin jäsenistä. Seuraavat Studia Generalia –tilaisuudet ovat:

 

Kaj Mickos - ”Innovationer som en del av företagets kultur och identitet”
Tidpunkt: onsdagen den 7 november kl. 10 - 12
Anmälning: senast den 26.10 till jennie.elfving@centria.fi (begränsat antal deltagare)

Hur kommer det sig att en del organisationer har det här med förändring och nya idéer på något sätt i ryggmärgen medan andra sitter på innovationsförläsningar, tycker att det låter bra och talar om innovationer i sina festtal, men ändå får de ingen förändring till stånd? Hur ska man göra för att skapa förändring på ett konkret plan? Eller är det rentav en medfödd egenskap?

Uppfinnaren, företagaren och professorn Kaj Mickos är grundare av Innovation Plant. I över 20 års tid har han jobbat med företag och organisationer runt om i världen för att bygga upp produktionssystem för innovationer. Mickos hävdar att det är en allmän missuppfattning att innovationer handlar om långa, utdragna och dyra processer. Det kan göras så mycket snabbare och effektivare. Kom med så får du höra hur det ska gå till!

 

Workshop med Kaj Mickos
Tidpunkt: onsdagen den 7 november kl. 13 - 16.30
Anmälning: senast den 15.10 till jennie.elfving@centria.fi (OBS! max 20 deltagare)

Vill du få mera konkret erfarenhet av hur Innovationsfabriken jobbar och kunskap om hur just er organisation kan komma vidare i innovationsprocessen? För ett begränsat antal deltagare erbjuder vi en unik möjlighet att komma med på en intensiv och intressant workshop med Kaj Mickos. När du anmäler dig önskar vi att du med max 300 ord motiverar varför just du och din organisation behöver vara med på workshopen. Deltagarna väljs utgående från motiveringarna.


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.