Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Syksyn yhteishaku päättyi Centriassa erinomaiseen tulokseen

Eilen päättyneen syksyn yhteishaun tulos oli Centria ammattikorkeakoululle erittäin positiivinen – hakijoita oli avoinna oleviin paikkoihin runsaasti.

Haussa olivat aikuisille suunnatut hoitotyön ja taloushallintoon syventyvän liiketalouden koulutusohjelmat. Sairaanhoitajakoulutukseen haki 114 henkilöä, joista ensisijaisia hakijoita oli 88. Tradenomikoulutukseen puolestaan haki 49 opiskelijaa, joista ensisijaisia hakijoita oli 30. Sairaanhoitajakoulutukseen otetaan 30 ja tradenomikoulutukseen 20 opiskelijaa.

Yksikönjohtaja Hannele Teir pitää yhtenä tärkeänä onnistumisen tekijänä tradenomiopintojen osalta Kauppakamarin ja alueen yritysten tukea koulutuksen viestinnässä.

- Kerroimme yhteistyössä työelämän kanssa taloushallinnon  tukalasta työllisyystilanteesta – alan osaajista on äärimmäisen kova pula, kertoo yksikönjohtaja Teir.

Hoitotyön koulutusohjelma toteutetaan Kokkolassa ja lähiopetusta on 2-3 päivänä viikossa. Harjoittelujen suorittaminen on kokopäiväistä opiskelua. Liiketalouden koulutusohjelma toteutetaan Pietarsaaren Campus Allegrossa iltaisin ja viikonloppuisin. Opetus käynnistyy molemmissa koulutusohjelmissa tammikuussa 2013.


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.