Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Vuoden 2012 ansioitunein oppija on kokkolalainen Tarja Lillhonga

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry palkitsi kokkolalaisen Tarja Lillhongan vuoden ansioituneimpana oppijana.

Tarja opiskelee hankkiakseen uuden ammatin aikuisopiskelijana. Hän suoritti samanaikaisesti ammattikorkeakoulussa sosionomi (AMK) -tutkinnon ja maisteriopintoihin vaadittuja opintoja Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen avoimessa yliopistossa. Hän on hyödyntänyt näin taitavasti ammattikorkeakoulun ja yliopistokeskuksen yhteistä koulutusväylää. Lillhonga on osoittanut vahvaa ammatillista kasvua työllistymällä valmistumisen jälkeen opintoihinsa liittyvien harjoittelujen kautta uudelle ammattialalleen.  

- Haluan kiittää perhettäni ja ystäviäni kaikesta tuesta mitä olen saanut opintojeni aikana, kiittelee Tarja Lillhonga.  

Tarja Lillhonga on ahkera, huumorintajuinen ja erittäin määrätietoinen aikuisopiskelija. Hän on ryhmätilanteissa vastuuntuntoinen, positiivinen ja muita ryhmäläisiä kannustava. Hänen elämänmakuiset ajatuksensa ovat virkistäneet kaikkia. Hän on myös tuonut aikuisopiskelijoiden ääntä voimakkaasti esille.
 
Tarja Lillhongaa ehdottivat palkittavaksi Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen johtaja Tanja Risikko ja Centria ammattikorkeakoulun rehtori Pekka Hulkko. Palkinnon luovutti opetusministeri Jukka Gustafsson Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla ke 19.9.2012.

Samassa tilaisuudessa palkittiin vuoden 2012 innostavin aikuisopettaja, joka on Vesa Kuhanen Jyväskylästä.

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry kokoaa yhteen ammatillisen koulutuksen järjestäjät ympäri Suomea. AMKE:n päämääränä on kehittää ammatillista koulutusta. AMKE:ssa yhdistyy sekä nuorten että aikuisten ammatillinen koulutus.


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.