Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Aikuisille monipuolista tarjontaa syksyn yhteishaussa

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyy maanantaina 17.9.2012. Centria ammattikorkeakoulu tarjoaa tammikuussa 2013 käynnistyviä koulutusohjelmia hoitotyön ja liiketalouden sekä erillishaussa tietotekniikan koulutusohjelmissa. Kaikki koulutusohjelmat ovat suunnattu aikuisopiskelijoille.

Hoitotyön koulutusohjelma toteutetaan Kokkolassa ja lähiopetusta on 2-3 päivänä viikossa. Harjoittelujen suorittaminen on kokopäiväistä opiskelua. Sairaanhoitajan opinnot kestävät 3,5 vuotta.

Liiketalouden ja tietotekniikan koulutusohjelmat toteutetaan Pietarsaaren modernissa Campus Allegrossa. Molemmat opinnot ovat tarkoitettu erityisesti työn ohessa opiskeleville ja opinnot järjestetäänkin iltaisin ja viikonloppuisin. Tradenomin tutkintoon tähtäävä liiketalouden koulutusohjelma syventyy erityisesti taloushallintoon ja se toteutetaan suomen ja ruotsin kielillä. Insinöörin tutkintoon tähtäävä Information Technology -koulutusohjelma on englanninkielinen. Molemmat koulutukset toteutetaan ensimmäistä kertaa Pietarsaaressa.

Yhteishaku jatkuu sairaanhoitaja- ja tradenomiopintoihin 2.10.2012 saakka ja insinööriopintoihin oleva haku päättyy 10.10.2012.

Lisätietoja koulutusohjelmista.

 

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.