Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Ammattiopiston avoimet ovet 11.2. klo 9-14

Ammattiopiston opiskelijat esittelevät oman koulutusalansa toimintaa osastoillaan. Opiskelijaoppailtamme voitte pyytää opastettua kierrosta eri alojen osastoille.

Opiskelijoiden tekemiä tuotteita on esillä ja myös myytävänä. Kone- ja metallialan uusi oppimisympäristö Talonpojankadulla on ensimmäisen kerran yleisölle avoinna.

Pää pilviin - ei korkeuskammoisille

Rakennusalan opiskelijoiden pisteessä voit kokeilla, miltä tuntuu työskennellä 40-50 metrissä nosturin korissa. Samalla näet kampusalueen kokonaisuudessaan.

Kahvitarjoilu Talonpojankatu 8 a:ssa

Ammattiopiston päärakennuksessa on meneillään uudistussaneeraus, joten kahvitarjoilu tapahtuu liikuntasalin aulassa osoitteessa Talonpojankatu 8 a. Liikuntasalissa on myös yleistä esittelyä opiskelijahuollon, opinto-ohjauksen, terveydenhuollon, asuntolan ja oppilaitospastorin toiminnasta.

Uusi koulutus turvallisuusalalta

Uutta turvallisuusalan koulutusta ja liikunnan opetusta esitellään myös liikuntasalissa samoin oppisopimuskoulutuksen ja työvoimatoimiston edustajat ovat siellä paikalla kertomassa omasta toiminnastaan.

Eväsrepusta ja ruokalasta mahat täyteen

Myymälämme Eväsreppu on nyt meneillään olevan remontin ajan opiskelijaravintolassa väliaikaisessa tilassa (Närvilänkatu 8) ja siellä on myytävänä opiskelijoittemme valmistamia leipomo- ja elintarviketuotteita. Opiskelijaruokalassa voivat vieraat ostaa keittolounaan; liha-, sieni- tai kalakeiton.

Tarkemman ohjelman päivän tapahtumista saatte Talonpojankadun pääaulasta.

T E R V E T U L O A !

Lisätietoa tästä »

Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.