Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Get to Business tuo kesätyöpaikat tarjolle tammikuussaKokkolassa järjestetään 27.1.2016 massiivinen kesätyötapahtuma Get to Business. Centria-ammattikorkeakoulun Talonpojankadun kampuksella pidettävä tapahtuma tuo saman katon alle lähes 30 työnantajaa eri toimialoilta. Niissä on tarjolla nuorille yhteensä noin 2000 kesätyöpaikkaa. Paikalle odotetaan satoja kesätyötä hakevia nuoria.

Get to Business on tarkoitettu kaikille kokkolalaisille nuorille, jotka etsivät työpaikkaa kesäksi 2016; oli kyseessä sitten korkeakoulu- tai toisen asteen opiskelija. Tapahtumassa työnantajat ovat esillä nuorille esittelypisteillä sekä lisäksi pitävät lyhyitä tietoiskuja. Lisäksi insinööriopiskelijaliitto ja tradenomiopiskelijaliitto pitävät CV-klinikoita.

Get to Business -tapahtumaa ovat onnistuneesti järjestäneet Centrian insinööri- ja tradenomiopiskelijayhdistykset jo kahden vuoden ajan. Tapahtuma on ollut aiemmin suunnattu vain Centrian opiskelijoille.

- Elinkeinoelämän toiveesta tapahtumaa laajennettiin nyt siten, että kohderyhmänä ovat kaikki Kokkolasta kesätöitä hakevat nuoret. Samalla mukaan saatiin aiempaa enemmän työnantajia, kertoo Centria-ammattikorkeakoulun viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Get to Business -kesätyötapahtuman järjestävät yhteistyössä Centria-ammattikorkeakoulu, Centrian Insinööriopiskelijat CentrIO ry, Kokkolan tradenomiopiskelijat PeriKATO ry ja Opiskelijakunta Copsa.

Lisätietoja:

viestintäpäällikkö Paula Erkkilä 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi
projektipäällikkö Osmo Simonen, 040 739 2971, osmo.simonen@centria.fi

Tapahtuman www-sivuille

 


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.