Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

CentriaOpen-tapahtuma vetää Kokkolan kampuksen täyteen väkeä 27.-28.10.2015

Centrian Kokkolan kampus täyttyy vieraista ensi viikolla tiistaina ja keskiviikkona 27.–28.10. CentriaOpen -tapahtuman myötä. Tapahtumaan osallistuu lähes 800 koululaista opettajineen 14 eri lukiosta ja ammatillisesta oppilaitoksesta. Kaukaisimmat vieraat tulevat Oulusta ja Vimpelistä. Centria kertoo koulunsa päättäville nuorille opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksista sekä opiskelupaikkakunnista.

- Olemme satsanneet ohjelmaan ja visuaalisuuteen tänä vuonna aivan ennennäkemättömällä tavalla. Tavoitteenamme on tarjota koko valtakunnan mieleenpainuvin kokemus jatko-opintoja miettiville nuorille, kertoo viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Keskiviikkoiltana Centrian ovet avataan yrityksille ja muille sidosryhmille. Oktoberfest-henkinen ilta huipentuu ensimmäistä kertaa Kokkolassa vierailevan avaruustähtitieteen professorin ja vuoden puhujaksi valitun Esko Valtaojan luentoon ”Maailma 2020-2200”. Illassa on mukana myös Keski-Pohjanmaan Nenäsohva, jossa nähdään illan aikana yllätysvieraita rehtori Pekka Hulkon haastamana.

- Meillä on tupa täynnä myös iltatilaisuuden osalta, ja ihan kaikki halukkaat eivät tänä vuonna mahtuneet paikalle, kertoo Erkkilä.

CentriaOpen-tapahtuma nuorille järjestetään Kokkolan kampuksella osoitteessa Talonpojankatu 2, Kokkola 27.–28.10. klo 9.00–15.00. Yrityksille ja sidosryhmille järjestettävä tilaisuus on samoissa tiloissa 28.10. klo 17.00–21.00.

CentriaOpen-tapahtuma järjestetään myös Ylivieskassa 3.-4.11. Tästä tiedotetaan myöhemmin lisää.


Lisätietoja antaa:
Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.