Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Asiakaspalvelu NYT! –uratapahtuma alueen opiskelijoille ja työnhakijoille Kokkolassa

Kokkolan seudulle on muodostunut vahva asiakaspalvelun ja koulutuksen keskittymä, joka tarjoaa monimuotoisia työ- ja urakehitysmahdollisuuksia. (kuva: Agitools)


Kokkolassa järjestetään 22.9. ensimmäisen kerran asiakaspalveluun keskittyvä uratapahtuma, joka on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua tämän päivän monipuoliseen asiakaspalvelutyöhön.

Centria-ammattikorkeakoulu, Kokkolan kaupunki, Kokkolanseudun Kehitys Oy ja TE-toimisto järjestävät Elisan kanssa yhteisen uratapahtuman Kokkolan kampushallissa. Tilaisuudessa on tietoiskuja, esittelypisteitä ja mahdollisuus tehdä esimerkiksi oma videohakemus.

Elisan asiakaspalvelu toimii useilla paikkakunnilla ja Pohjanmaa on keskeinen alue, jonka erityisenä vahvuutena on osaavan henkilöstön saatavuus ja ruotsinkielisyys. Elisan Kokkolassa vuonna 2001 avattu palvelupiste onkin laajentunut lähes 200 henkilöä työllistäväksi keskukseksi, johon haetaan yhdessä jatkuvasti uusia osaajia.

- Uratapahtuma on meille tapa tavata potentiaalista henkilöstöä ja muodostaa ajantasainen käsitys asiakaspalvelusta ammattina. Toteutamme etätyötä myös asiakaspalvelussa ja henkilöstömme työskentelee sujuvasti eri kanavissa niin sosiaalisen median kuin chatinkin sekä tulevaisuudessa myös videon avulla. Tämän päivän asiakaspalvelu onkin erittäin monipuolinen ja mielenkiintoinen uramahdollisuus, kertoo tapahtumassa puheenvuoron käyttävä Elisan palvelujohtaja Jukka Lehto.

- Olemme tehneet Elisan kanssa yhteistyötä tradenomikoulutuksessa jo muutaman vuoden ajan. Yritys myös työllistää opiskelijoitamme esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin. Tämä uratapahtuma on erinomainen keino saada opiskelijamme ja työnantajan kohtaamaan toisensa, iloitsee viestintäpäällikkö Paula Erkkilä Centria-ammattikorkeakoulusta.

Viime aikoina keskustelu osaavasta työvoimasta on noussut esille alueellamme ja tapahtuman järjestäminen nähtiin mielekkääksi toteuttaa yhteistyössä.

- Elisa on merkittävä työnantaja Kokkolassa. He tarjoavat hienon ympäristön esimerkiksi opiskelijoille päästä opintojen ohella kiinni työelämään, mikä on oleellinen asia nuorten työllistymisessä uran alkuvaiheessa. Kokkolan kaupunki haluaa olla mukana edistämässä työvoiman saatavuutta sekä nuorten vastavalmistuneiden työllistymistä Kokkolassa, toteaa Kokkolan kaupungin kehitysjohtaja Jonne Sandberg.

Tapahtumalle on suunnitteilla jatkoa alkuvuodesta kesätyöpaikkahaun avautuessa, ja silloin mukana on alueen muitakin kesätyöpaikkoja tarjoavia yrityksiä.

Tapahtuman ohjelma löytyy täältä.


Lisätietoja antavat:

Elisa Oyj, Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki, puh. 0500 661 841, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Centria-ammattikorkeakoulu, viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, puh. 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Kokkolanseudun Kehitys Oy / KOSEK, markkinointipäällikkö Päivi Korpisalo, puh. 044 780 9095, paivi.korpisalo@kosek.fi

Kokkolan kaupunki, kehitysjohtaja Jonne Sandberg, puh. 044 780 9093, jonne.sandberg@kokkola.fi


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.