Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Syksyn yhteishaku tarjoaa joustavia opiskelumahdollisuuksia

Syksyn yhteishaku 8.-22.9. tarjoaa joustavia opintomahdollisuuksia monenlaisiin elämäntilanteisiin. (Kuva: Roni Lamberg)


Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyy 8.9. ja jatkuu 22.9. saakka. Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa insinöörin ja tradenomin tutkintoihin johtavia opintoja Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Koulutukset syksyn 2015 yhteishaussa ovat:

Insinööri (AMK)

 Tradenomi (AMK)

 Kaikki koulutukset ovat monimuotototeutuksia, mikä tarkoittaa sitä, että opiskelussa yhdistyvät erilaiset opetuksen ja opiskelun toteutustavat. Opiskelusta merkittävä osa on itsenäistä opiskelua esimerkiksi opiskelumateriaaleihin ja kirjallisuuteen tutustumista, oppimistehtävien tekemistä ja verkko-opiskeluympäristössä työskentelyä. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa korostuu aikaisempien opintojen hyväksilukeminen.

- Opinnot soveltuvat erinomaisen hyvin aikuisopiskelijoille, joilla usein on haasteena sovittaa yhteen opinnot, perhearki ja työssäkäynti. Tämä on joustava mahdollisuus opiskella korkeakoulututkinto, kannustaa viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Usein opiskelijoilla on samantasoinen pohjakoulutus, jolloin opetus voidaan kohdentaa kyseisen ryhmän valmiuksien ja elämäntaitojen mukaan. Työssäkäynti opintojen ohessa on myös mahdollista, ja osa opinnoista voidaan tehdä opiskelijan omaan työhön liittyvinä projektiopintoina.

Lisätietoja koulutuksista saa osoitteesta centria.fi. Opintoihin haetaan Opintopolku-palvelun kautta, ja opinnot käynnistyvät kaikki 2.1.2016.

Lisätiedot:

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, paula.erkkila@centria.fi, 044 725 0086


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.