Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Centrian opettajat POD-rallissa

Centrian POD-rallilaiset valmiina lähtöön (kuva: Anna Pulkkinen).

Centrian kesäkuussa 2014 aloittama opettajien täydennyskoulutus "Päivitä osaaminen digiaikaan" (POD) huipentui lukuvuoden 2014 - 2015 osalta tällä viikolla POD-ralliin. Opettajat jalkautuivat punaisissa Centria-paidoissaan sekä Kokkolassa että Ylivieskassa kaupungin keskustaan virtuaalikätköilemään ja ratkomaan erilaisia opetuksen kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Koulutus sisältää kaikenkaikkiaan 10 koulutuspäivää ja se päättyy elokuussa opettajien koulutuksen aikana toteuttamien kehittämistehtävien esittelyyn. Mukana koulutuksessa on ollut yli 100 Centrian opettajaa ja koulutus järjestetään yhteistyössä Kokkolan Yliopistokeskus Chydeniuksen kanssa.

- Koulutuksen ansiosta Centriassa otetaan selkeä harppaus eteenpäin yhteisöllisessä oppimisessa ja opetuksen digitalisoinnissa, uskovat Centrian POD-koulutuksesta vastaavat yliopettaja Irja Leppisaari ja lehtori Anna Pulkkinen.

Lisätiedot:
lehtori Anna Pulkkinen, anna.pulkkinen@centria.fi, 044 725 0084
yliopettaja Irja Leppisaari, irja.leppisaari@centria.fi, 0447250083


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.