Aikuisten neuvonta- ja ohjauspalvelut  »Ajankohtaista

Osaajia yrityksiin työvoimakoulutuksista

Centria-ammattikorkeakoulu järjestää monipuolisia työvoimakoulutuksia Kokkolassa, Ylivieskassa ja Oulussa. Tänä vuonna on alkanut ja on alkamassa useita eri alojen uusia työvoimakoulutusryhmiä. Ne ovat ELY-keskuksen rahoittamia ja osallistujat ovat pääasiassa insinöörejä, diplomi-insinöörejä, maistereita ja tradenomeja.

Meneillään olevissa koulutuksissa opiskelijat päivittävät osaamistaan eri aihealueilla, kuten 3D-suunnittelussa, markkinoinnissa, kieliopinnoissa tai muussa työelämässä tarvittavassa osaamisessa.

Työvoimakoulutuksiin liittyy työharjoittelujaksoja, joiden kautta yritykset voivat saada osaavaa työvoimaa, antaa mahdollisuuden osaamisen näyttämiseen tai jopa rekrytoida työntekijän harjoittelun päätteeksi. Koulutusten kautta löytyy esimerkiksi 3D-osaajia tuotesuunnitteluun ja valmistukseen tai tuotantoprosessien kehittämiseen.

Centria-ammattikorkeakoulun meneillään tai haussa olevat työvoimakoulutukset:

  • Suunnittelu- ja tuotanto-osaamisen kehittäminen, Ylivieska. 23.2.-11.12.2015
  • Suunnittelu- ja tuotanto-osaamisen kehittäminen -työvoimakoulutus, Oulu 30.3.-18.12.2015
  • Täydennyskoulutus korkea-asteen tutkinnon suorittaneille, Kokkola, 9.3.-11.12.2015
  • Monialainen täydennyskoulutus korkeakoulututkinnon suorittaneille, Ylivieska. 20.8.2015.-31.3.2016
  • Nuorten ammattiakatemia, Oulu, 9/2015


Rekry-, muutos- ja täsmäkoulutukset

Centria-ammattikorkeakoulu on toteuttamassa myös ELY-keskuksen rahoittamia yritysten muutostilanteisiin sopivia koulutuksia. Lomautuksia tai irtisanomisia voidaan välttää kouluttamalla henkilökuntaa uusiin osaamisalueisiin muutos- ja täsmäkoulutusten avulla tai uutta osaavaa työvoimaa voidaan rekrytoida rekrykoulutuksilla.  Näihin on mahdollista saada jopa 70 % rahoitus ELY-keskuksen kautta. Centria toteuttaa myös näitä koulutuksia ja voi olla yrityksen apuna jo koulutuksen suunnittelu- ja rahoituksen hakuvaiheessa.  

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Paula Oja, paula.oja@centria.fi, 044 449 2721


Takaisin »
© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.