Keskipohjalainen koulutusväylä»Liiketalouden väylä» Liiketalouden yliopistokoulutus

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, kauppatieteiden kanditutkintoon johtavia avoimen yliopiston opintoja

Monipuolisia kauppatieteiden kandiopintoja on mahdollista opiskella Kokkolan yliopistokeskuksessa Vaasan yliopiston avoimen yliopiston tarjoamina. Avoimen yliopiston kautta on mahdollisuus suorittaa jopa kaikki kauppatieteiden kanditutkintoon kuuluvat 180 opintopistettä. Avoin yliopisto ei myönnä tutkintoja, joten opiskelija hakeutuu tutkinto-opiskelijaksi yliopistoon esimerkiksi avoimen väylän kautta.

Avoimessa yliopistossa ei ole pääsyvaatimuksia, eli opetus on kaikille avointa, maksullista ja tapahtuu iltaisin sekä viikonloppuisin. Kauppatieteiden pääainevaihtoehdoista Kokkolassa tarjolla on johtaminen, talousoikeus ja markkinointi. Lisäksi opiskelija pystyy suorittamaan muita tutkintoon kuuluvia opintojaksoja, osan myös verkko-opintoina.

Opintotarjonta Kokkolassa - Kauppatieteiden kandidaatin tutkintoon kuuluvat opinnot.

AMK-tradenomi tai AMK-insinööri, kiinnostaako kauppatieteiden opinnot?

AMK-tradenomi voi hakea Vaasan yliopistoon suoraan kauppatieteiden maisteriohjelmaan, AMK-insinöörit voivat hakea soveltuvalla tutkinnolla joko kauppatieteelliseen tai tekniseen tiedekuntaan. Lisätietoja tästä löytyy Vaasan yliopistosta.

Kauppatieteiden opinnot ovat myös sopivia opintoja täydennyskoulutuksena ilman tutkintotavoitteellisuutta.

Lisätietoja: Alueellinen opintoneuvoja Reetta Kungsbacka, reetta.kungsbacka@uva.fi, 029 449 8189

 

 


 

© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.