Keskipohjalainen koulutusväylä»Liiketalouden väylä» Liiketalouden ammatillinen toisen asteen koulutus


Kokkolan kauppaopisto, Liiketalouden perustutkinto, Merkonomi 120 ov

Merkonomin tutkinnon suorittaneella on osaamista myynnin ja markkinoinnin, asiakaspalvelun sekä taloushallinnon ja toimistopalvelujen aloilta. Opintoihin sisältyy vähintään 24 ov työssäoppimista, joka on mahdollista suorittaa joko osittain tai kokonaan ulkomailla kauppaopiston laajan ja monipuolisen kansainvälisen verkoston kautta. Merkonomin tutkinnon voi suorittaa myös työssäoppimista laajentaen työelämälähtöisesti. Työssäoppiminen helpottaa usein opiskelijan työllistymistä. Merkonomi opiskelee myös laajasti yrittäjyyttä mm. Nuori Yrittäjyys – toiminta on vakiintunut opetusmenetelmä.

Ensimmäisen yhteisen opiskeluvuoden jälkeen opiskelija valitsee oman opintopolun, joka mahdollistaa kouluttautumisen erilaisiin kaupan, taloushallinnon ja toimistopalvelujen työtehtäviin. Merkonomi työskentelee esim. myyjän, asiakaspalvelijan, konsulentin, sihteerin, assistentin, palkanlaskijan, kirjanpitäjän, pankki- tai vakuutustoimihenkilön työtehtävissä tai perustaa oman yrityksen.

Lisätietoja koulutuksesta täällä.

Lisätietoja: lehtori Natascha Skog, natascha.skog@kpedu.fi, p. 044 725 0479, www.kpedu.fi

© Opastin • Neuvonta- ja ohjauspalvelu
Yhteystiedot
Intra


Opastin-palvelun ovat tuottaneet Opin Ovi Keski-Pohjanmaalla ja Opin Ovi SME -hankkeet. Hankkeet on rahoitettu Euroopan sosiaalirahaston ja valtion tuella.